Retrogradni Saturn od 23.10 - Lavove očekuje srećan period, Ribe vrijeme je da se opustite

Period Retrogradnog Saturna nam je sve bliži. On je moćna planeta, poznat je kao planeta discipline i karme, a njegovo retrogradno kretanje kreće 23. oktobra i imaće uticaj na svaki znak zodijaka.


Šta to znači za vaš znak saznajte u nastavku. Ovan: u periodu koji je pred nama duboko udahnite i izdrahnite dragi ovnovi. Pokušajte da se fokusirate na sebe, ovo je pravo vrijeme za to. Bik: dragi bikovi, u ovom periodu bićete na najvišem nivou vlastite vibracije iscjeljenja.

Saturn će vas ohrabriti da budete puni samopouzdanja. Blizanac: period retrogradnog Saturna za vas će biti sjajan jer će vam otvoriti oči. Otvorite svoje srce ka svijetu, ali naučite da procjenjujete šta je dobro za vas. Rak: u prethodnom periodu nije sve išlo onako kako ste željeli, ali nemojte da vas obeshrabri jer neće zauvijek vaš život biti takav. 



Retrogradni Sturn će donijeti stabilnost i energiju u vaš život. Lav: nove prilike su ispred vaših vrata, vrijeme je da ih zgrabite. Vjerujte u sebe i vidjećete kako će se stvari srediti same od sebe. U svakom slučaju, zvijezde su na vašoj strani šta god radili. 

Djevica: drage djevice, jako je važno da ostanete na zemlji i da ne odlepršate u neke maštarije, jer samo tako ćete doći do uspjeha na svim životnim poljima. Saturn vam donosi stabilnost u život. Vaga: predstojeći period Saturna na vas će imati najjači uticaj kada je komunikacija i povezivanje sa ljudima u pitanju.



Provodićete vrijeme sa ljudima koji su vam slični. Škorpija: kako vrijeme prolazi, vraćate svoju snagu u potpunosti. Kada period retrogradnog Saturna prođe shvatićete da je on u vaš život donio stabilnost na svim životnim poljima i natjerao vas da pogledate u dubinu sebe. 

Strijelac: budite oprezni sa riječima, jer one u ovom periodu imaju veliku moć. Birajte riječnik kada komunicirate sa ljudima oko sebe. Ono što date, to će vam se vratiti. Jarac: poznati ste po svojoj pragmatičnosti, ponekad možda i previše, ali Saturn donosi neke promjene.

Zvijezde vam poručuju da je pred vama dobar period u kojem ćete se osnažiti. Vodolija: vrijeme je da napokon viknete i da ljudi čuju vašu istinu, ono što imate za reći. Sve što ste dobili došlo je vašom zaslugom. Razmislite malo o tome. 

Ribe: napokon ste slobodni, vrijeme je da se opustite. Prevazići ćete sve blokade, a retrogradni Saturn će vas ohrabriti da duboko u sebi pronađete samopouzdanje i hrabrost da živite život onako kako vi želite.

Pokreće Blogger.