"Neke žene varaju jer su naivne primitvke" - Iskreno kajanje žene koja je prevarila muža

U današnjem svijetu prevare nisu rijetkost. I žene i muškarci varaju podjednako. Ispričaću vam moju priču.


Lekciju sam naučila na teži način. Moj muž je bio dobar, volio me, voljela sam ga, bio je jako pažljiv i brižan prema meni. Ispunjavao je moje želje i ugađao mi koliko god je mogao. I sve je bilo divno, osim strasti koja je nestala. Zbog toga sam poželjela nekog drugog, nekoga sa strane. 

Donijela sam odluku da povedem malo više računa o svom izgledu. Dotjerivala sam se, počela sam da izlazim sa drugaricama. Osjećala sam se jako dobro i privlačno. Uživala sam u muškim pogledima na sebi, naročito u jednom pogledu. Bio je tu jedan zanimljiv muškarac koji je vrlo otvoreno pokazivao interes za mene.



Jako me je privlačila cijela ta situacija. Pristala sam da mu dam svoj broj i dopisivali smo se neko vrijeme. Istovremeno sam poželjela da se nađemo, ali nisam željela da prevarim muža. Ipak, strast je bila jača od mene. Izašli smo. Rekao mi je da je u potpunosti lud za mnom. 

To je bilo dovoljno da zaboravim na sve i zbog jedne rečenice pogazim sve što sam godinama gradila sa svojim mužem. Prevarila sam muža. Sutradan sam se pokajala jer sam saznala da ja nisam jedina za kojom je on lud, još bar deset ih postoji. 



Oblio me snažan osjećaj kajanja. Shvatila sam da samo glupače varaju svoje muškarce. Ja sam svog dobrog i brižnog muškarca, zbog kratke strasti, izgubila. Ne dopustite da se to i vama desi. Čuvajte svoje muškarce, naročito one koji odluče da vama posvete svoj život - rijetki su. Ja sam jednog takvog zauvijek izgubila.

Pokreće Blogger.