Ljubavna astro prognoza za Novembar - Kakve promjene očekuju Jarčeve, Vodolije i Ribe

Pred vama je detaljna ljubavna astro analiza za mjesec novembar. Kakve promjene su zvijezde spremile jarčevima, vodolijama i ribama tokom novembra saznajte u nastavku. 


Jarac: kada su u pitanju ljubav i veze u novembru zvijezde vam poručuju da vjerujete u sebe i vašu sposobnost da pronađete ljubav svog života. Samcima bi to moglo poći za rukom ovaj mjesec. Idite na društvena okupljanja jer biste baš tamo mogli upoznati jako zanimljivu osobu sa kojom će se roditelji ljubav.

Intimni život parova ovog mjeseca biće magičan. Oboje ćete biti vrlo otvoreni i poboljšaćete vještine u spavaćoj sobi. Bićete vrlo romantični i strastveni. To će vas dodatno povezati sa partnerom. Vodolija: kada je vaša ljubav u pitanju, zvijezde kažu da je vrijeme da svoju vezu tokom mjeseca novembra podignete na viši nivo.



Cijenite osobu koju imate u svom životu i dopustite sebi da se sa partnerom u potpunosti povežete na duboko intimnom nivou. Ljubav je deftinitivno u vazduhu drage vodolije. Čak i samci će shvatiti šta žele i krenuće da prate svoje srce. 

Vrijeme je da i vi pronađete nekog, a oni zauzeti da počnu razumijevati partnera u potpunosti. Ribe: dajte sve od sebe i učinite sve što je u vašoj moći da vi i partner budete u dobrim odnosima. Jako je važno da tokom novembra, ali i inače, sa svojim partnerom njegujete jedan otvoren i vrlo iskren odnos. 



U novembru naročito ne biste trebali da tajite stvari niti da lažete jedno drugo. Kada su u pitanju slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka zvijezde vam poručuju da otvorite svoje srce i um i da prestanete da se fokusirate na prošlost. Stvari iz prošlosti neka ostanu tamo gdje im je mjesto, a vi sada razmišljajte o novoj ljubavi i o tome šta možete da učinite za svog partnera.

Pokreće Blogger.