Astro analiza od od 17. do 23. oktobra - Sreća bi mogla da prati Djevice, Jarčeve i Vage

Pred vama je detaljna sedmična astro analiza za nedelju koja je pred nama. Kakve promjene može da očekuje vaš horoskopski znak saznajte u nastavku: 


Ovan: kada je nedelja koja slijedi u pitanju pred vama su neki važni razgovori i odluke finansijske prirode. Možda se radi o novcu, poslu, kreditu ili nečemu sličnom. Budite praktični i odgovorni prema novcu. Generalno, ova sedmica za vas neće biti sjajna. 

Doživjećete neka neprijatna iznenađenja, nailazićete na probleme i prepreke. Cijenite svoje vrijeme, čak i kada je u pitanju porodica. Bik: u sedmici koja je pred vama osjetićete stres i tenziju. Sve će biti povezano sa nekim novostima ili događajima, načina na koji se razvijaju i slično. 



Ako planirate da krenete na put u ovoj nedelji možda provod neće biti sjajan, baš zbog stresa i tenzije koju osjećate. Mnoge pripadnike ovog horoskopskog znaka očekuju promjene i uspjesi na porodičnom i poslovnom planu. Provedite koristno vrijeme sa porodicom. 

Blizanac: tokom ove sedmice vrijeme će vam biti vrlo dinamično i ispunjeno. Provodićete dosta vremena sa prijateljima, odnosno najčešće sa ženskim prijateljicama, bez obzira na vaš pol. Obećali ste nekome nešto, budite fer i ispunite vaše obećanje u ovoj sedmici. 



Generalno, ovo je dobar period za putovanja, naročito kroz vašu državu. Neki muški pripadnici ovog znaka mogli bi na putu doživjeti neku opasnost, pa vam zvijezde savjetuju oprez. Rak: ove sedmice mnogo ćete komunicirati sa ljudima, ali će ta komunikacija najčešće da bude u vezi sa nekim finansijskim odlukama ili važnim dokumentima. 

Postoji mogućnost da čujete neke loše vijesti, ali nemojte mnogo da se brinete jer nije sve onako kako kažu. Muški pripadnici ovog horoskopskog znaka odlučiće se da sređuju kuću i rade sitne popravke, međutim mogli bi imati probleme različite prirode, pa im zvijezde preporučuju da budu oprezni.

Mogući su određeni konflikti koje ćete doživjeti vrlo emocionalno. Lav: u sedmici koja nam slijedi očekuju vas, ne baš tako prijatni, razgovori sa nekim od članova poroidce. Imaćete sudbinski uticaj na njegov ili njen život, pa stoga pazite kakve savjete dajete. Vodite se sopstvenim iskustvima. 

Dajte toj osobi vrijeme da razmisli o svemu i mogućnost izbora, to je i više nego neophodno. Žene pripadnice ovog horoskopskog znaka susrešće se sa nekim problemima na koje neće biti pripremljene, pa oni mogu da vas iznenade i mentalno poljuljaju. 

Djevica: sedmica koje je pred nama za vas će da bude vrlo zanimljiv i dinamičan period života. Trudićete se da sve svoje planove ispunite i realizujete. Neko iz vašeg poslovnog okruženja će pokušati da vas izazove, da vas provocia i da izazove konflikt. 

Trudite se da obuzdate svoje emocije što je više moguće i da ne reagujete burno. Tako ćete spriječiti potencijalni konflikt. Dobićete neke ove životne šanse i potrudite se da ih iskoristite. Vaga: kada je u pitanju poslovni aspekat vašeg života, u predstojećem periodu mogli biste da osjetite nerazumijevanje od strane kolega.

Kod nekih pripadnika ovog horoskopskog znaka stvari će se toliko pogoršati da vam zvijezde zaista preporučuju da se obratite šefu ili supervizoru. Ne treba da trpite to na poslu. Mlađi pripadnici ovog znaka dobiće neke nove vijesti u vezi sa nekim stvarima koje su im izuzetno važne i mnogo ih zanimaju. 

Škorpija: u ovoj sedmici ćete malo tračariti ljude iz svoje okoline. Postoji jedna žena sa kojom ćete mnogo pričati o tuđim privatnim životima. Iznenadiće vas neka promjena koja se desila u njihovim životima i imaćete potrebu da to prokomentarišete. 

Moguće je da će neke škorpije da čuju infomraciju koja je važna, a koju su ranije propustili. Jako je važno da budete strpljivi i da učite iz svojih grešaka. Očekuje vas donošenje vrlo važne odluke. Strijelac: za one koji su rođeni pod ovim horoskopskim znakom zvijezde su spremile neke događaje koji će izvršitit pritisak na vas i natjerati vas da obavite važan razgovor i donesete jako važnu odluku.

Moguće su neke neočekivane stvari, ali ne brinite mnogo jer će sve da se razvija po planu. Vrlo je važno da uvijek budete sigurni da je u vašem životu sve vrlo jasno i istinito. Budite oprezni sa ljubomorom prema drugima, jer to nikome ništa dobro nije donijelo. 

Jarac: kada je u pitanju sedmica koja nam dolazi zvijezde vam savjetuju da budete spremni na neke nenadane i neočekivane troškove koji će da imaju uticaj na vaš poroidčni budžet. Zbog svih nepredviđenih stvari koje mogu da vam se dese predlažemo vam da mudro i oprezno rukujete sa svojim novcem, finansijskim dokumentima. 

Pripazite na svoj novčanik. Bićete emotivni, ali istovremeno vrlo realni prema ljudima oko vas. Vodolija: u sedmici koja nam predstoji savjetujemo vam da budete vrlo oprezni kada je u pitanju pozicija na vašem radnom mjestu. 

Možda želite da promijenite neke stvari, možda želite da neke stvari izbjegnete - zbog toga vam zvijezde preporučuju da budete oprezni. Kada su u pitanju nezaposleni pripadnici ovog horoskopskog znaka zvijezde su na vašoj strani i možete da očekujete posao i finansijsku stabilnost.

Očekuju vas neplanirana putovanja. Ribe: ova sedmica ostaviće izuzetan utisak na vas na svim planovima: profesionalnim, porodičnim i ličnim. Stiće će vam nove vijesti u vezi sa finansijama. U pitanju su vrlo pozitivne stvari od kojih ćete svakako da imate benefite. Bićete u kontaktu sa nekim od rođaka koji živi van vašeg mjesta stanovanja. Generalno, u sedmici koja je pred nama možete da očekujete mnogo posla, kako kod kuće tako i na radnom mjestu.

Pokreće Blogger.