Žena može da bude slaba, ali nema pravo da bude glupa - 10 pravila neodoljivih žena

Postoje neke žene koje su jednostavno neodoljive muškarcima, ali ne zbog svoje spoljašnjosti, nego zbog energije koju one nose u sebi. 


Takvu ženu je strašno izgubiti i svaki muškarac će se potruditi da mu se to ne desi. Takve žene poštuju sledećih deset pravila: 1. Muškarac nije smisao njihovog života. One se vežu za partnera, vole ga, ali on nije centar njihovog svijeta. 2. One ne zavise od svog muškarca. 

Finansijski su same sebe obezbjedile, same su izgradile karijeru i zadovoljne su time. 3. Žene čuvaju porodično ognjište, kuhaju i čuvaju porodicu. Nijedan muškarac neće napustiti kuću u kojoj se brine o njemu. 4. Ona ne očekuje da joj muškarac da sav novac koji zaradi. 



Nikada ne pretražuje njegove džepove čak i kada je sigurna da tamo ima novca. 5. Ova žena nije samo muškarčeva ljubavnica, domaćica i majka njegove djece. Ona je prije svega njegov prijatelj. Muškarci ne vole usamljenost, zato će uživati sa ženom u kojoj imaju prijatelja.

6. Prije svega, ona je vrlo razumna. Muškarac nikada neće otići od žene koja se ponaša razumno, koja ne pravi skandale, ne ponaša se ružno i nije iritantna. Uvijek razgovara i tako rješava probleme. 7. Iako niko nije savršen, ova žena teži ka tome da bude. 



Muškarac nikada neće ostaviti ženu koja brine o sebi, trudi se da izgleda dobro, bori se protiv svojih loših navika. Muškarci vole žene koje brinu o sebi. 8. Žena koja poštuje muškarčeve interese nikad neće biti ostavljena. Čak i ako joj se ne dopada njegov hobi ili joj nije interesantan, ona će da ga poštuje.

Svako voli drugačije stvari. 9. Žene su ranjive. Ponekad mogu da budu i slabe i to je sasvim u redu. Muškarci su tu da budu uz njih i da ih zaštite. Ono što muškarca sigurno neće očarati je glupa žena, zato radite na sebi. 10. Na posljednjem mjestu, ali ne manje važno, jeste žena koja voli sebe. Kada žena voli sebe biće u stanju i da voli druge, a od takve žene muškarac ne odlazi nikad.

Pokreće Blogger.