Sedmična astro analiza od 12.09 do 18.09 - Sreća bi mogla da prati Rakove, Škorpije i Vage

Detaljna astro analiza za sedmicu koja nam slijedi. Kakve promjene su zvijezde spremile za vaš znak u sedmici od 12. do 18. septembra? 


Ovan: ova sedmica pred vas stavlja razne sporove i napetosti. Možete da očekujete sukobe u svom porodičnom domu ili sukobe sa komšijama. Problemi koji se pojave neće biti rješeni u toku ove sedmice. 

Ipak, nije sve tako crno – zvijezde vam spremaju radost zbog nečega što će se dogoditi na ličnom planu. Šta god da je u pitanju imaće veliki uticaj na vaš život u budućnosti. Ove nedelje mogle bi vas iznenaditi neke vijesti vezane za stare prijatelje. 



Mlađi pripadnici ovog horoskopskog znaka biće skloni tužnim rapoloženjima. Ovo je povoljna nedelja da krenete naprijed ka uspjesima i rezultatima. Neki od vas razmišljaće i o selidbi. Bik: tokom ove sedmice u vašoj porodici će se desiti neočekivani troškovi.

Imaćete mnogo sastanaka i telefonskih poziva, ali je moguće da su oni povezani sa uspjehom, promjenama ili povoljnim završetkom nekog projekta koji ste radili. Trudite se da tokom ove sedmice održavate mirne odnose sa ljudima oko vas, naročito sa kolegama na poslu.



Nije povoljno vrijeme za zaoštravanje odnosa. Ukoliko se ipak desi neki problem na poslu, trudite se da stvari riješite strpljivo. Ako planirate kupovanje kuće, moglo bi doći do nesuglasica sa članovima porodice. Neki pripadnici ovog znaka rješavaće se predmeta koje gomilaju u kući, ali im više ne trebaju. 

Poklonite ih nekome. Očekuje vas neko okupljanje i mnogo susreta i novih kontakata. Blizanac: ova nedelja predstavlja period u kojem treba ozbiljno da obratite pažnju na finansijska pitanja koja su još uvijek nerješena. Zvijezde su povoljne, pa je ovo period u kom ćete imati priliku da ostvarite dobre rezultate i popravite svoje prihode. 

Dodatni novac će doći i od vašeg honorarnog rada - za bikove koji rade i posao sa strane. Uspjeh će doživjeti oni koji se bave oblastima ko što su trgovina ili bankarstvo. Slobodno vrijeme provedite kod kuće, čitajući zanimljive knjige koje će vam pomoći da proširite svoje znanje i drugačije gledate na svijet. 

Mnogi će željeti neke promjene u svom domu. Samo budite oprezni da ne potrošite previše novca. Za žene je ovo povoljna nedelja koju će provesti sa prijatnim ljudima. Rak: sedmica koja je pred nama za rakove donosi vrlo interesantan period ispunjen mogućnostima za postizanje važnih ciljeva. 

Budite skoncentrisani na svoje svakodnevne zadatke i obaveze. Tokom ove nedelje mogli biste primiti neke lijepe vijesti vezane za vašu porodicu. Šta god da čujete oduševiće vas. Možda će lijepa vijest biti vezana za nekog mlađeg člana porodice. 

Tokom ove nedelje uživaćete u vremenu provedenom sa svojim najbližima - porodicom i prijateljima. Muški pripadnici ovog horoskopskog znaka biće vrlo optimistični i puni entuzijazma kada je u pitanju posao. Mogući su manji problemi sa finansijama. 

Oni koji vode sopstveni biznis neće imati problema. Trudite se da prevaziđete negativna osjećanja. Lav: ove nedelje pred vama su neki veći izdaci. Pojaviće se neke vanredne finansijske obaveze koje nažalost nećete moći odložiti. 

Kada rukujete sa novcem radite to oprezno, naročito ukoliko su u pitanju finansijski dokumenti. Tokom ove nedelje većina lavova će pronaći vrijeme za okupljanje sa prijateljima. Pred vama su takođe nova poznanstva koja se mogu pretvoriti u prijateljstva koja će trajati. 

Kontrolišite svoje emocije i riječi i potrudite se da se ne dovedete u neugodnu situaciju i ne izazovete sukob sa nekim ljudima oko vas. Iako želite, nemoguće je da dobijete sve odmah. Trudite se da uvijek imate konkretan cilj i zadatak, nemojte da lutate tek tako. 

Djevica: jesen samo što nije stigla, a za vas je to znak da je vrijeme da krenete na rekreaciju na moru ili na planini. Miholjsko ljeto je za vas i dalje ljeto i imaćete svoje načine kako da provedete vrijeme. U sedmici koja nam slijedi, zvijezde su za vas spremile novu priliku. 

Možda je u pitanju neko putovanje zbog posla ili putovanje do nekog ko živi daleko od vas. U svakom slučaju biće to jedno iznenađenje zbog kojeg ćete morati da odgodite neke obaveze. U vaš život će se pokušati vratiti rođaci sa kojima ste ranije imali neprijatnosti. 

Daće sve od sebe da sa vama izglade i poprave odnose. Budite oprezni, razmislite prije nego pružite ruku pomirenja. Mogući su pozivi za druženje. Sukobi koji vam se dogode tokom ove sedmice biće kratkotrajni. Koncentrišite se na finansije i na finansijska dokumenta kada radite sa njima. 

Vaga: u ovoj sedmici pred vama su neke odluke koje će uticati ne samo na vas, nego i na vašu porodicu, bez obzira na to da li živite sa njima ili ne. Kada se nađete u nekim situacijama u kojima treba da pregovarate, potrudite se da zauzmete diplomatsku poziciju. 

Nemojte da stajete ni na jednu stranu. Mogli biste se suočiti sa određenim neuspjesima, pa će to povećati vašu napetost. Izbjegavajte sve negativne ljude iz vašeg okruženja koji se samo žale i daju negativne komentare. Trudite se da kontrolišete svoje misli, riječi i djela. 

Ukoliko ste neke stvari izgubili u prethodnom periodu, ovo je dobar period da ih vratite nazad. Bićete podložni pesimističkim raspoloženjima, pa se borite porotiv toga. Za muške pripadnike ovog znaka nedelja koja slijedi biće vrlo dinamična i ispunjena raznim poslovnim sastancima. 

Trudite se da budete tačni i korektni sa ljudima sa kojima radite. Škopija: period koji slijedi vama će ostati u sjećanju po različitim uspjesima i rezultatima koje ćete ostvariti. Ukoliko u vašem životu postoje neki problemi koji imaju veze sa imovinom sedmica između 12. i 18. septembra idealna je za rješavanje tih problema i za bavljenje njima. 

Tokom nedelje je takođe moguće da se pojave neki finansijski problemi koje niste očekivali. Mogli biste čuti neki vrlo neprijatan trač vezan za neku vama blisku osobu ili člana porodice. Čuvajte se prevare tokom obe sedmice. Moguć je neki stresa na poslu, ali razgovarajte o tome, ništa ne zadržavajte u sebi. 

Bavićete se nekim hitnim finansijskim dokumentom. Mlađe pripadnike ovog horoskopskog znaka očekuje velika promjena koja može biti povezana sa obrazovanjem ili karijerom. Strijelac: tokom ove sedmice zvijezde vam predlažu da izbjegnete sve impulsivne radnje. 

Neke pripadnike ovog horoskopskog znaka očekuju susreti sa ljudima za koje ste mislili da su vaša prošlost. Moguće je da ćete sresti drugove iz razreda, stare komšije ili neke poznanike. Mogao bi vas, sredinom nedelje, iznenaditi poziv za druženje. 

Za strijelčeve koji su daleko od kuće, koji su na putu, ova nedelja bi mogla biti teška. Možda ćete se razočarati u vezi sa poslom. Tokom ove sedmice imaćete mnogo vremena za porodicu i rođake. Ove nedelje pred vama su porodična druženja. 

Možda ćete ići u posjetu rođacima. Neće baš sve ići po planu, pa ćete neke planove morati promijeniti u zadnji trenutak. Jarac: sedmica koja je pred nama donosi vam zadatke vezane za finansijska dokumenta i plaćanja. Moraćete na te zadatke da imate bržu reakciju. 

Moguće je da ćete ove nedelje raditi sa većim novcem. Možda ćete prodati ili kupiti neku nekretninu. Generalno obratite pažnju na novac tokom ove nedelje i trudite se da ne ulazite u velike troškove. Tokom sedmice koja je pred nama jarčevi bi trebali da izbjegavaju svađe i prepirke. 

Nemate vremena, a vjerujemo ni želje, za svađe i nevolje. Nova poznanstva koja ostvarite u predstojećem periodu imaće veze sa nekim vašim društvenim ili političkim ciljem. Nedelja koja je pred nama donosi vam dodatne profesionalne ili akademske zadatke. 

Vodolija: drage vodolije, ukoliko želite da postignete rezultate kakve ste naumili moraćete mnogo i mukotrpno da radite. To nikako ne znači da morate raditi sve sami. Ukoliko shvatite da je nešto previše ili da vam je nejasno, budite slobodni da tražite pomoć od bliskih ljudi u koje imate povjerenja.

Izbjegavajte da dijelite svoje planove sa bilo kim, ma koliko bili bliski. Nije važno da li su planovi vezani za porodicu, posao ili za vas lično. Moguć je neki događaj koji će dobro uticati na vašu karijeru. Bićete osjetljivi, pa pazite na svoje emocije. 

Pred muškim pripadnicima ovog horoskopskog znaka bićee neki neuspjesi zbog kojih će osjetiti veliki pritisak. Žene će se baviti uglavnom porodicom. Ribe: pred vama su moguća putovanja koja če vas odvojiti od rodbine ili prijatelja. U svakom slučaju, imaćete važan razlog za tu razdvojenost. 

Pred vama su potencijalna nova prijateljstva, pa iskoristite priliku da upoznate nove ljude, ali svakako budite oprezni i ne dozvolite bilo kome da manipuliše vama. Ovo nije povoljna sedmica za neke naročite promjene, zato sačekajte malo. 

Očekuje vas uspjeh kada su u pitanju materijalne stvari ili poslovi sa novcem. Donosićete promišljene odluke, pa uspjeh neće izostati. Tokom sedmice mogući su porodični sastanci vezani za planiranje budućih događaja. Možda ćete poželjeti da malo pobjegnete od stvarnosti. Muškarce očekuje neka neprijatna vijest, dok će se žene pretežno baviti papirologijom. Dobro ćete se nositi sa obavezama.

Pokreće Blogger.