Pun Mjesec u Ribama - Ovnovi obratite pažnju na svoju podsvjest, Ribe ovo je vaš period

Kada pun mjesec bude u znaku riba 10.09 to će osjetiti svi horoskopski znakovi. 


U fazi djevice svi su se fokusirali na detalje, logički su promišljali i bili produktivni. Ribe donose nešto sasvim novo sa sobom - vrijeme je da izađete iz svoje kutije i da sanjarite i fantazitrate. Kakve promjene može da očekuje vaš horoskopski znak? 

Ovan: vrijeme je da obratite pažnju na svoju podsvjest. Vrijeme u kom je vladao znak djevica za vas je bilo izuzetno produktivno, ali vrijeme je da se odmorite i oporavite od rada. Njegujte svoju maštu u ovom periodu. Bik: dragi bikovi, pred vama je sjajno vrijeme koje ćete provesti sa prijateljima.



Najvažnije je da osjetite da vas vaši prijatelji i vaše okruženje podržavaju i ohrabruju kada su vaši snovi u pitanju. Blizanac: pun mjesec u ribama natjeraće vas da najviše pažnje posvetite sebi, svojoj karijeri i načinu na koji vas drugi ljudi doživljavaju. 

Dragi blizanci, u ovom periodu vaš jednini limit je nebo. Možete sve. Rak: dragi rakovi, vrijeme punog mjeseca u ribama je idealno da zaronite u svoje dubine, svoju maštu i imaginaciju. Možda ćete krenuti na neko putovanje. Nije važno da li je u pitanju fizičko ili mentalno putovanje, pred vama će se otvoriti novi putevi i proširićete svoje horizonte. 



Lav: možda će vam u predstojećem periodu biti malo teško da postavite jasne granice, ali naprosto ćete morati. Vaši prijatelji, porodica, vrijeme, novac i energija ne mogu da budu jednaki. Razmislite malo o granicama i tome kako želite da one izgledaju. 

Djevica: sedmica koja je pred nama jako je važna za vaš horoskopski znak drage djevice. Pun mjesec u ribama natjeraće vas da obratite pažnju na svoje ljubavne veze i odnose sa drugim ljudima. Sada nije vrijeme da se bavite logičkim stvarima, dopustite sebi malo mašte. 

Vaga: drage vage, vrijeme je da počnete da mislite malo o sebi. Razmislite o tome kako biste željeli da izgleda vaš dan ukoliko ne biste imali obaveze i odgovornosti koje imate sada. Dozvolite sebi vrijeme da otkrijete nove stvari, ne morate sve učiniti odmah. 

Škorpija: pun mjesec u ribama će uticati na vašu kreativnost. Sezona djevice je bila u znaku racia, logike i produktivnosti, ali sada je drugačije vrijeme. Napokon treba da počnete misliti o sebi i svom zadovoljstvu. Ostavite stvari za kasnije i uživajte. 

Strijelac: vrijeme punog mjeseca u ribama pred vas donosi period maštanja, ali vezan za vaš dom i porodicu. Vrijeme je da razmislite o tome kako želite da izgleda vaš porodični život. Ono što zamišljate kao idealno ne mora da bude neostvarivo. 

Razmislite o tome. Jarac: pun mjesec u ribama pred jarčeve donosi sanjarenja i ideale koji su vezani za neku vašu vještinu ili hobi koji ste nedavno započeli. Ovo je odlično vrijeme da se kreativno izrazite pisanjem. Opustite se i dopustite sebi malo maštanja. 

Ne postoje granice. Vodolija: desetog septembra, kada mlad mjesec bude u znaku riba najviše ćete misliti o novcu i vašim resursima. Trudićete se da, prije svega, uključujete racio i logiku, ali pun mjesec vas ohrabruje da se bavite i svojom maštom i idealima. 

Sanjajte velike snove jer ste sposobni za sve. Ribe: drage ribe, ovo je vaš period. Mlad mjesec ulazi u vašu prvu kuću, u vaš znak. Razmotrite svoje snove, nadanja i želje. Sezona djevice, koja je prethodila ovome, bila je gotovo nemoguća za maštanje, ali sada možete to da nadoknadite.

Pokreće Blogger.