Naprosto su im neodoljivi - 3 osobine muškarca kojeg žene cijene i ne žele da ga puste

Odnosi između muškaraca i žena nikada nisu jednostavni i lako razumljivi. Nekada žene ne cijene dovoljno muškarce, a nekada lude za njim. 


Međutim, postoje muškarci od kojih žene ne odustaju. Oni imaju određen skup karakternih osobina. Prije svega, ženama je jako važno da muškarac poštuje i cijeni sebe. Kada on sam sebi postavi ljestvicu koju treba dosegnuti, sve će biti drugačije. 

Njegova okolina će ga oponašati, njegova partnerka će to jako cijeniti. Znaće njegove granice i potšovaće ih. Zato je važno da odmah, već kod upoznavanja, date do znanja gdje su vaše granice dragi muškarci. Osim toga, muškarac mora da bude pouzdan. 



Žena kraj sebe želi čovjek na kojeg se može osloniti u svakom trenutku, čovjeka kojidrži svoju riječ i ispunjava data obećanja. Takav čovjek je vrijedan ljubavi, ali takvo ponašanje zahtjeva odgovornost, pa neće biti mnogo takvih muškaraca. Pored takvog čovjeka žena će se osjećati spokojno i mirno. 

Znaće da je bezbjedna i stabilna i živjeće mirnim životom. Na posljednjem mjestu, ali ne manje važna muška osobina, jeste da to mora biti muškarac koji zna šta želi od sebe i od života. Teško je voljeti čovjeka koji ne zna šta želi. On često mijenja pravac i teško ga je pratiti. 



Zbog toga će žene odustati od njega. Ali ako čovjek zna šta želi, radi na sebi i ide u svom pravcu, to će ženama biti jako privlačno. Željeće da zadrže takvog muškarca. Kada žena pronađe ove tri karakteristike u jednom muškarcu on će za nju biti kao rijedak dragulj. 

Neće poželjeti da ga ispusti iz ruku. Takav muškarac je snažan, samouvjeren, stabilan i siguran, a nijedna žena neće željeti da izgubi takvo bogatstvo od muškarca.

Pokreće Blogger.