Ljubavna astro analiza do 11.09 - Ribe očekuju povoljan period, Blizanci moguća uzbuđenja

Detaljna ljubavna sedmična astro analiza od 05.09 do 11.09 za sve znakove 


Ovan: trudite se da, u sedmici koja nam slijedi, ne bude arogantni prema ljudima, naročito prema partneru. Moguća su prijatna iznenađenja u vezi sa nekom osobom. Takođe, neke pripadnike ovog horoskopskog znaka očekuju putovanja na kojima bi mogli sresti zanimljivu osobu sa kojom mogu da stvore prijateljstvo, ali nikako ne treba isključivati mogućnost pojavljivanja emocija. 

Bik: nedelja koja nam slijedi donosi vam mnoge emocije, zato treba da pazite da se ne preopteretite. Ne dopustite da emocije vladaju vama, jer to onda neće biti dobro za vas. Neke pripadnike ovog horoskopskog znaka mogla bi da obraduje vijest o trudnoći, kako njihovoj ličnoj, tako i u porodici.



Pazite se manipulacija kada su partneri u pitanju. Ne dozvolite nikom da utiče na vas. Muškarci bikovi će ove sedmice biti naročito uspješni kada je u pitanju ljubavni i emotivni život. Blizanci: u nedelji koja nam dolazi vaš ljubavni život nikako neće biti dosadan, ali sve će zavisiti od vas i vaših želja i očekivanja. 

U ljubavi su moguća velika uzbuđenja, pa povedite računa o tome da vam ne postanu prevelik emocionalni teret koji bi mogao da dovede do naglih promjena raspoloženja. Očekuju vas zanimljivi sastanci sa predstavnicima vodenih horoskopskih znakova. 



Rak: kada je u pitanju ljubavni život, od vas se tokom sedmice koja nam slijedi, očekuje da preispitate svoje postupke i odluke koje ste već donijeli. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka vrijeme će provoditi u društvu sa prijateljima ili tražeći ljubav na nekom od sajtova za upoznavanje. 

Nemojte podcjenjivati mogućnosti sajtova za upoznavanje novih ljudi. Moguća je neka stresna situacija. Posvetite se više partneru i vašoj vezi. Lav: tokom ove nedelje očekuje vas zanimljiv razvoj vaših romantičnih ili intimnih veza sa partnerom. 

Čak i ukoliko se pojave problemi u odnosima, bićete odličan diplomata i riješićete sve kompromisom. Ova nedelja biće povoljna za putovanja, naročito kada su u pitanju ljubavna i romantična putovanja u paru. Nedelja koja je pred nama je vrlo povoljna za vaš horoskopski znak, pa možete da očekujete da vas prati sreća. 

Djevica: ove sedmice bićete ispunjeni pozitivnim emocijama i očekivanjima. Nedelja koja je pred nama je za vas vrlo povoljna, pa vam preporučujemo da ne odbijate pozive za izlaske ili okupljanje. Neki pripadnici ovog horoskopskog znaka mogli bi se osjetiti uvrijeđeno zbog nekih ljudi. 

Ne dopustite im da utiču na vas. Ne slušajte savjete drugih ljudi, slušajte svoje srce. Vaga: tokom ove nedelje bićete vrlo zauzeti na poslovnom planu jer ćete se silno truditi da neku vašu ideju sprovedete u djelo u narednih sedam dana. 

Zbog toga ćete biti pod stresom, pa će neke naročite promjene u ljubavi izostati. Najvažnije je da izbjegavate neiskrene ljude i one koji vam mnogo obećavaju. Škorpija: tokom ove nedelje očekuju vas sukobi zasnovani na emocijama. 

Ništa nije slučajno, razmislite o svojim osjećanjima i odlukama koje donosite u skladu sa njima. Mogli biste donijeti neke odluke na emocionalnom planu koje će iznenaditi vaše voljene. U ovoj nedelji ćete sprovoditi akcije koje će biti vezane za budućnost. 

Strijelac: tokom ove nedelje doživjećete flert na poslu koji će vas vrlo iznenaditi. Istovremeno, cijela situacija biće vam jako zanimljiva. Ova sedmica je vrlo povoljna za novo poznanstvo koje može da se dogodi putem nekih rođaka ili poznanika, ali i putem sajta za upoznavanje. 

Budite otvoreni za sve opcije. Jarac: tokom ove sedmice septembra zvijezde vam spremaju iskre prošlosti. Očekuju vas lijepi trenuci koji će vas podsjetiti na vašu staru romantičnu vezu. Ukoliko budete imali nesporazume sa partnerom važno je da ne budete tvrdoglavi, nego da se potrudite da sredite odnos. 

Tokom ove sedmice, sve što se dešava na vašem emotivnom planu zavisiće od vaših postupaka. Nametnite kontrolu nad vašim emocijama. Vodolija: ove nedelje budite oprezni kada su u pitanju vaše tajne, dijelite ih samo sa partnerom. Slušajte svoju intuiciju i životno iskustvo. 

S obzirom da ćete na poslovnom i porodičnom planu prolaziti kroz buran period, zvijezde vam ove sedmice ne donose ništa novo u ljubavi. Važno je da razgovarate sa partnerom i ispunjavate bračne obaveze, da ne biste pokvarili odnos sa partnerom. 

Ribe: u nedelji koja je pred nama osobe rođene u ovom horoskopskom znaku očekuju nova poznanstva sa zanimljivim ljudima. Željećete da putujete i da upoznajete različite kulture i ljude. Muškarci će imati mnogo energije i imaće vrlo dobar uticaj. Iskoristite povoljan period zvijezda za ljubav.

Pokreće Blogger.