Astro analiza za Oktobar 2022 - Kakve promjene mogu da očekuju Jarčevi, Vodolije i Ribe

Pred vama je detljna mjesečna astro analiza za jarčeve, vodolije i ribe. Kakve promjene ovi znakovi mogu da očekuju tokom oktobra saznajte u nastavku. 


Jarac: Tokom oktobra zvijezde vam donose mirno vrijeme ispunjeno srećom. Vi ste uspjeli da postignete životnu ravnotežu i da usmjerite sebe na pravi put. Ne slušajte one koji vam govore da nešto ne možete. U životu vas očekuje napredak i poboljšanje mnogih životnih segmenata. 

Umjesto da se fokusirate na svoje slabosti, radije birajte da slavite svoju snagu i umijeće koje posjedujete. Radite na sebi i razvijajte se. Tokom oktobra provešćete kvalitetno vrijeme sa svojim najmilijima. 



Moguće je da ćete krenuti na neki porodični odmor da se malo zbližite sa porodicom, s obzirom da ste u prethodnom periodu radili i mnogo pažnje posvetili poslu. Provodite vrijeme sa starijim članovima porodice, jer se nekima od njih zdravlje pogoršava. 

Budite uz njih i pružite im ljubav i podršku. Budite otvoreni, radite na svojim vještinama. Jako ste kreativni i maštoviti i dozvolite svijetu da to vidi. Vi ste velika osoba. Kada je karijera u pitanju, vrijeme je da shvatite šta tačno želite od života. 



Kada to shvatite više neće biti prepreka. Budite mudri kada su finansije u pitanju, uštedite koliko možete. Posvetite pažnju svom obrazovanju. Moguća su poslovna putovanja u inostranstvo. Vodolija: Zvijezde pred vas u oktobru stavljaju mnoge prilike. 

Budite spremni na njih i budite spremni da ih prihvatite, jer će većina biti u vašu korist. Vjerujte u sebe i svoje mogućnosti i zapamtite da ništa nije nemoguće. Vodolije takođe trebaju da budu spremne na promjene koje će njihov život promijeniti na bolje. 

Budite iskreni prema sebi i vodite pošten i fer život. Porodični život tokom oktobra biće vrlo stabilan. Koristite slobodno vrijeme za svoju porodicu, to će vam dati osjećaj sigurnosti i priliku da bolje razumijete sebe. Kada je posao u pitanju, mogli biste pronaći odlične poslovne partnere. 

Važno je da budete mudri i da ne insistirate da po svaku cijenu radite sve sami. Neki ljudi mogu da vam pomognu na putu ka uspjehu. Okružite se istomišljenicima i obilje će postati vaša svakodnevnica. Finansije tokom oktobra biće odlične jer ćete dobijati novac od svoje plate, ali i od poslova u koje ste ranije ulagali. 

Moguće je da pronađete i nove načine za zarađivanje novca. Neke vodolije krenuće na hodočašća u inostranstvo, a studente očekuju studentske razmjene. Ribe: Drage ribe, u životu ništa ne treba da uzimate zdravo za gotovo. Ovo je povoljno vrijeme za uspjeh. 

Nastavite da radite jednako naporodno kao i do sad i ostvarićete sve svoje želje. Ne dajte sebi da se pokolebate i radite na svojim snovima. Da bi vaši snovi postali stvarnost treba da ostanete vjerni sebi i da radite stvari koje želite sa strašću i odlučnošću. 

Odustajanje nije i ne smije da bude vaša opcija tokom septembra. Samo naporan rad može da vam pomogne na putu ostvarenja ciljeva i želja. Neke ribe očekuje mnogo porodičnih putovanja tokom oktobra. Divno je što ćete izdvojiti vrijeme za svoje voljene. 

Na putovanjima ćete se povezati sa proodivom i odmoriti. Budite brižni prema svima. Neki stariji članovi porodice trebaće vašu ljubav i brigu. Moguće je da tokom oktobra pohađae neke profesionalne kurseve kako biste nadogradili svoju karijeru. 

Zaposlene ribe očekuju manji sukobi sa kolegama na poslu. Najvažnije je da ne razvijate sukobe, nego da ostanete hladni. U vašem okruženju postoje neki zli ljudi, pa vam zvijezde savjetuju da se udaljite od njih. Moguće je da steknete veliko bogatstvo i da dođete do unapređenja na poslu. Ovog mjeseca ćete mnogo biti na putovanju. Fokusirajte se na sebe.

Pokreće Blogger.