Takav odnos vam ne može donijeti ništa dobro - 2 osobine koje odaju "maminog dječaka"

Ispričaćemo vam jednu gotovo uobičajenu priču: žena je u braku više od jedne decenije. 


Uprkos tome što ispunjava svoje obaveze kao supruga i majka, radi i time doprinosti kućnom budžetu, a uz sve to stiže da sprema i po kući, ona sluša i trpi nezadovoljstvo svekrve i svog muža. On nije zadovoljan svojim porodičnim životom i sve svoje probleme redovno priča majci. 

Naravno, ona je uvijek na strani svog sina i podržava ga u svemu. Zajednički život sa takvim muškarcem je nezavidan za svaku ženu. Međutim, žene uglavnom svjesno biraju takve ljude za svoje partnere i time same sebe osuđuju na stalni odnos sa njegovom majkom, na slušanje njenog nezadovoljstva, ali i na slušanje muža kojem nije sve onako kako je želio i zamislio.



U takvim porodicama svekrva je treći član koji predstavlja kontrolora svega. Ona stalno preispituje, kritikuje, ispravlja i dopušta sebi da se stavi na poziciju iznad supruge njenog sina. Ujedno joj je to i jedini način na koji može da održava komunikaciju sa sinom i njegovom novom porodicom. 

Iako žene svjesno biraju svoje partnere sa kojima će da provedu život, one često na početku odnosa nisu u stanju da procijene svog partera. Možda se on drugačije ponaša pa sakrije da je zapravo osoba koja ne umije da bude odgovorna za sebe i svoje postupke, nego za sve pita svoju majku. 



Žene, obratite pažnju na muškarčev odnos sa majkom – ovakvi tipovi su obično jako vezani za majku. To može da dovede do dvije stvari: 1. Takav muškarac uvijek svoju partnerku poredi sa svojom majkom. Tada često čujete rečenice poput „ali kod nas to nije običaj, moja majka je uvijek..“ ili „moja majka ne pravi supu tako“ i slično. 

Muškarac koji vam izgovori takve fraze ne traži životnu saputnicu, nego svoju majku u drugoj osobi, ali za druge životne funkcije. 2. Muškarac je u stalnom kontaktu sa svojom majkom i spremni su da ispune svaki njen zahtjev, čak i ukoliko se on kosi sa njegovim sopstvenim i porodičnim planovima ili sa interesima kako od njega samog, tako i od cijele njegove porodice. 

Budite oprezni, jer brižni sinovi nisu uvijek loši partneri, ali ako muškarac ima potrebu da svaki dan provodi sate na telefonu razgovarajući sa svojom majkom, ako su mu neophodni njeni savjeti da bi živio svoj život, onda to može biti problem. 

U svakom slučaju, kada uđete u odnos sa ovakvim partnerom to ne može da dovede do nečeg dobrog. Svekrva će uvijek biti dio vašeg braka i vašeg ličnog života, a on neće uspjeti da se izbori ni za svoje, a kamoli za vaše interese. Takav odnos neće imati budućnost.

Pokreće Blogger.