Postoje žene koje ostavlja neizbrisiv trag u sjećanju - 5 osobina žene za kojom bivši pate

Raskid nikada nije lak. Kada čovjek raskine u njemu ostane malo boli, ma kakva veza bila. Poslije raskida takođe svako od nas nosi svoje uspomene iz veze, neke su manje, a neke više lijepe. 


I bez obzira na to ko je inicirao raskid, kod oba partnera zauvijek ostaje neizbrisiv trag na bivšu ljubav. Ponekad taj trag malo izblijedi, ali nikad ne nestane, a ponekad ostaje zauvijek jednako jak. Kakve to žene muškarci ne zaboravljaju čak ni poslije rastanka? 

1. Srodna duša Samo u filmovima muškarci obraćaju pažnju isključivo na fizičku privlačnost žene. U realnosti muškarcima je mnogo važnije ono što žena nosi u sebi. Oni traže osobu koja će da ih voli, podržava i razumije čak i u najtežim situacijama. 



Kada nađu ovakvu partnerku i dogodi se raskid oni je nikad ne zaborave. 2. Žena koja voli život Muškarcima je jako primamljivo raspoloženje i energija koju žena nosi u sebi. Ako žena zrači srećom i radošću ona će biti magnet za muškarce.

Žena koja voli sebe i svoj život neodoljiva je muškarcima i ona se pamti zauvijek. Jednostavno osjećaj koji muškarac ima kraj nje je nezaboravan. 3. Intrigantna dama Život sam po sebi ponekad postane rutina. Kada je žena zanimljiva, intrigantna i trudi se da animira muškarca život sa njom postaje veliko zadovoljstvo. 



Sa takvom ženom muškarac nikad ne zna šta ga čeka i zbog toga on iščekuje svaki dan sa njom. Sa takvom ženom i najobičniji momenti u životu postjau čarobni i nezaboravni i sasvim prirodno je da muškarac, čak i poslije raskida, pamti ovakvu damu. 

Ona nikad ne odlazi u potpunosti u zaborav. 4. Atraktivna, zanosna žena Dame koje uvijek vode računa o sebi i svom izgledu, ali i svom duhovnom i emocionalnom razvoju su apsolutno neodoljive. Takvim damama je svaki dan pomno isplaniran. 

One imaju dane ispunjene obavezama, ali uvijek su sebi prioritet. Ovakve žene uvijek teže ka tome da se razvijaju i unaprijeđuju, da rade na sebi i ulažu u sebe, a to je muškarcima neodoljivo. Kada veza sa takvom ženom pukne, muškarcu ostaje samo draga uspomena. 

5. Nepristupačna dama Nisu sve žene jednako sposobne za zavođenje i flert. Neke su zaista vješte u tome. Postoje dame koje uživaju u tome da budu plijen i da muškarac mora mnogo da se trudi da bi došao do nje i osbojio je. Naravno, čak i takve dame nekad završe u vezi, ali i onda očekuju da ih muškarac osvaja iz dana u dan.

Pokreće Blogger.