Pametne, lijepe i sjajne domaćice - 5 najboljih žena prema horoskopskom znaku

Status idealnog partnera vam, pored vašeg truda, mogu obezbjediti i zvijezde koje su vam naklonjene.


Nekim horoskopskim znakovima zvijezde su naročito naklonjene, pa žene koje se rode u tim znakovima postaju idealne supruge i partnerke. Danas otkrivamo kojih 5 znakova su astrološki favoriti kada su pitanju partnerski odnosi. 

1. Rak Žene rakovi sjajne su supruge i majke. Za njih je porodica najvažnija stvar u životu. poznate su kao izuzetno brižne i dobre supruge i majke, jer svoju porodičnu ulogu shvataju vrlo ozbiljno. 



Žene rođene u ovom horoskopskom znaku besprijekorno odgajaju djejcu i trude se da održavaju dobre veze sa svojom, ali i sa muževljevom porodicom. Jedine mane žene raka su pasivnost i to što je ponekad spora. Rakovi su najranjiviji i najosjetljiviji horoskopski znak. 

2. Ribe Pripadnice ovog horoskopskog znaka su sanjive, nježne, blage i romantične prirode. One su vrlo osjetljive i saosjećaju sa ljudima oko sebe. Jedna zaljubljena riba spremna je, zarad svog partnera i njihove ljubavi, da ode na kraj svijeta i da žrtvuje sve. 



Za nju je ljubav uvijek na prvom mjestu, iznad svih materijalnih stvari koje život nudi. Žene rođene u ribama imaju tendenciju da idealizuju svog partnera, da vide samo njegove vrline, pa se zato lako razočaraju. Emocije su joj uvijek na prvom mjestu.

Ribe zato vrlo privlačne, duboke, zanimljive i radoznale. Sa njom vam nikad neće biti dosadno.  3. Djevica Djevice su poznate kao pametne, lijepe žene i sjajne domaćice. Muškarci koji u braku žele najboljeg prijattelja i dobrog saputnika svakako bi trebali da biraju djevice za svoje supruge. 

Djevice su jako praktične žene. One vjeruju da muškarac i žena, kada su ljubavi, postaju jedno. Dame rođene u ovom znaku su poznate kao jako dobre domaćice koje su opsjednute redom i rutinom. One vole pravila, postavljaju ih i poštuju i isto će da zahtjevaju od svih članova porodice. 

Ponekad čak mogu i da pretjeruju sa pravilima, to im je mana. 4. Vaga Žene vage su jedinstvene po svojoj kombinaciji muških i ženskih principa. Žene vage su graciozne i nježne, ali istovremeno imaju jaku mušku logiku i razigran um. 

Mana žena rođenih u ovom znaku jeste to što one uvijek zavise od svojih sopstvenih promjena raspoloženja koje su relativno česte. Ponekad su sumnjičave i stalno traže potvrdu da su voljene. Vage su veoma brižne majke i uspjevaju da pronađu zlatnu sredinu kada su u pitanju balans između majčinstva, porodice i akrijere. 

Vage jednostavno ne mogu da žive bez partnera. 5. Bik Žene rođene u znaku bika poznate su kao čuvene domaćice. U njihovoj kući uvijek vlada red, mir i uvijek ima nešto svježe skuhano. Vrlo su sposobne kada je u pitanju upravljanje novcem, jako su ekonomične i ne troše resurse bez razmišljanja. Poznate su kao mirne žene, uzdržanog karaktera. One ne vole nasilje, svađe i rasprave. Sa ovom ženom najbolje bi bilo da dogovorite sve.

Pokreće Blogger.