Ljubavna astro analiza za Septembar - Kakve promjene očekuju Jarčevi, Vodolije i Ribe

Detaljna ljubavna astro analiza za jarčeve, vodolije i ribe je tu. Kakve promjene vas očekuju na polju ljubavi i šta možete da očekujete od univerzuma saznajte u nastavku članka. 


Jarac: kada je ljubav u pitanju, septembar je mjesec za promjene. Ukoliko ste do sada bili u losoj vezi sada je pravo vrijeme da se oslobodite tog tereta. Budite jaki, saberite i napustite loseg partnera. Nemojte pristajati na manje nego što zaslužujete.

Izađite iz haosa u kom ste se našli i čuvajte sebe. Vodite računa o svojim emocijama. Vi zaslužujete dobru osobu kraj sebe. Slobodne žene, pripadnice ovog horoskopskog znaka, budite oprezne prilikom pronalaska partnera tokom septembra. 



Nemojte da se zaljubljujete u bilo koga i dopustite da vaše srce bude jače od vas. Dajte sebi vremena da se uvjerite u to da ste pronašle pravu osobu za sebe. Samo tako vaš život može da bude miran, sretan, skladan i ispunjen. 

Vodolija: septembar je sjajan mjesec za vas, naročito kada je ljubav u pitanju. Bićete ispunjeni srećom, mirom i harmonijom. Sarađivaćete sa partnerom i imati odličnu komunikaciju, što će da dovede do zdravog odnosa i odlične veze. 



Vašoj vezi sa partnerom će ljudi da se dive. Venera je planeta koja utiče na vaš ljubavni život tokom septembra mjeseca. Iako je vaš odnos sjajan, bilo bi odlično da zajedno sa partnerom poradite na vašem intimnom odnosu. 

Budite slobodni i zajedno sa partnerom istražite vaša tijela, otkrijte šta vam prija i začinite vaš ljubavni život. Ribe: retrogradni Merkur, koji vlada tokom mjeseca septembra, motivisaće vas da raskinete sa partnerom. Možda je vaša veza bila nasilna ili toksična i sada je vrijeme da se oslobodite tog odnosa.

Ukoliko ste bili u vezi u kojoj ste proživljavali nasilje bili ste jako hrabi dug period. Sada je vrijeme da tu hrabrost iskoristite i da pustite nekog koga ste voljeli toliko dugo. Ne vrijedi da ostajete u odnosu koji vas psihički uništava malo po malo svaki dan.

Nemojte sebi da dopustite da budete povrijeđeni. Možda volite svog partnera, ali prije nego se odlučite za prinovu dobro razmislite da li to prava osoba sa kojom želite bebu. Samci tokom mjeseca septembra ne žurite da se zaljubite. Dajte sebi dovoljno vremena i upoznajte one koji žele da vas osvoje. Uvijek budite okruženi sa ljudima koji su dobri za vas.

Pokreće Blogger.