Ljubavna analiza do 21.08 - Lavovi preispitajte svoja osjećanja, Škorpije vrijeme je za iskrenost

Donosimo vam detaljnju ljubavnu astro analizu za sedmicu koja je pred nama. Kome su naklonjene zvijezde u narednom periodu saznajte u nastavku članka. 


Ovan: ovnovi, vaš dan za ljubav nalazi se na početku nedelje – 15. avgusta pratiće vas ljubavna sreća. Trudite se da racionalizujete svoja ljubavna osjećanja, ali nema potrebe za tim. Ljubav nikad ne može da se objasni u potpunosti, zato samo uživajte u vašim osječanjima dok traju. 

Vaše srce zna bolje od vas. Bik: ova sedmica je idealno vrijeme da provjerite svoje srce. U prethodnom periodu desile su se neke promjene. Vaš ljubavni život će da se kreće u neočekivanim pravcima, ali najvažnije treba da vam bude sopstveno blagostanje i mir vašeg srca. 



Na početku nedelje je važno da dovoljno odmorite da bi vaša osjećanja mogla doći do izražaja. Idealan dan za ljubav nalazi se sredinom ove nedelje – zvijezde će da vam budu naročito naklonjene u srijedu 17. avgusta. 

Blizanac: nedelja koja je pred vama natjeraće vas da se pomirite sa svim osjećanjima koja vas muče. Možda niste najzadovoljniji svojom vezom. Ukoliko je to slučaj budite spremni da otvoreno razgovarate sa partnerom o svemu što vas tišti. 



Uvjerite se da osjećate mir i da su vaša sopstvena osjećanja u redu prije nego započnete razgovor o vašoj vezi. Idealan dan za ljubav dolazi krajem nedelje –zvijezde su vam naročito naklonjene u subotu 20. avgusta.

Rak: rakovi, najbolji dan za vašu ljubav je ponedeljak 15. avgusta. Tog datuma zvijezde će vam biti naročito naklonjene kada je u pitanju ljubav. Obratite pažnju na ljude koje birate za odnose. Najvažnije je da budete iskreni. Trudite se da donosite odluke koje su u skladu sa vašim iskrenim osjećanjima.

Lav: vaš najbolji dan za ljubav dolazi tek krajem sedmice – 21. avgusta. Vodolija je vaš suprotni znak i ona u ovom periodu pokreće teme ljubavi i romantičnih odnosa. Provedite ovo vrijeme razmišljaći o svojim odnosima. Preispitajte svoja osjećanja i želje i trudite se da uvijek ostanete na svom putu.

Djevica: vrijeme je da pokrenete važne razgovore o tome šta vi zaista trebate u vašim odnosima i da li ste zadovoljni trenutno sa ljubavlju. Tek kada iskreno otvorite svoje srce i pronađete samopouzdanje bićete u stanju da, bez imalo nesigurnosti, potpuno otvoreno prihvatite svoje osjećaje i započnete razgovor o njima. 

Trudite se da izgradite čvrste temelje veze. Idealan dan za ljubav je 21. avgust. Vaga: drage vage, vaš idealan dan za ljubav je utorak – 16. avgust. U ovoj sedmici možda nećete biti u stanju da u svakom trenutku dijelite svoja osjećanja sa drugima. Za to postoje višestruki razlozi. 

Trudite se da ne prigovarate partneru. U predstojećoj nedelji najvažnije je da budete iskreni sa partnerom i da mu otvoreno kažete svoja osjećanja i želje. Škorpija: vrijeme je da razmislite o tome šta je potrebno da biste se u potpunosti riješili vaše romantične prošlosti da biste bili u stanju da u novom odnosu budete u potpunosti dostupni partneru.

Jako je važno da to učinite. Sada je vrijeme za iskrenost, naročito u odnosu sa partnerom. Fokusirajte se na vašu zajedničku budućnost, a prošlost ostavite tamo gdje pripada – u prošlosti. Idealan dan za ljubav je 19. avgust. 

Strijelac: strijelčevi, idealan dan za vašu ljubav je 20. avgust. Mars se, u ovom periodu, pomjera u blizancu i navodi vas da preduzmete akcije koje su vezane za vaš ljubavni život. Važno je da započnete razgovore sa partnerom o vašim romantičnim planovima. 

Budite otvoreni jer ćete jedino tako da stvorite vezu koju ste oduvijek željeli. Jarac: idealan dan za ljubav je subota, 20. avgust. Iskoristite to vrijeme. Pokrenite zdravije odnose u vašim vezama. Fokusirajte se na vaše i partnerovo fizičko, ali i emocionalno zdravlje. 

Balansirajte između ljubavnog i profesionalnog života i ne zaboravite da ste vi sami odgovorni za vašu ljubav. Vodolija: iskoristite ovo vrijeme da lekcije koje ste savladali u prošlosti upotrijebite na vašoj vezi. Učenje nije uvijek zabavno, ali sada će se isplatiti i unaprijediti vaš odnos. 

Ova nedelja je sjajna za donošenje ljubavnih odluka koje će dugoročno uticati na vašu i partnerovu budućnost. Fokusirajte se na ono što vam dolazi, a ne na stvari iz prošlosti. Idealan dan za ljubav je 18. avgust. Ribe: ribe, vaš romantični dan je utorak. 

Pred vama su neke važne diskusije koje ćete vodit, a koje su vezane za vašu ljubav. Važno je da razgovarate sa partnerom otvoreno o važnim temama u vašem odnosu. Budite iskreni i otvoreni, dopustite vašem srcu da govori iz vas.

Pokreće Blogger.