Znakovi Zodijaka koji su mlijenici Univerzuma: Djevice ne vjeruju u sreću - Lavove svi obožavaju

Astrologija nije svemoguća i možda ne može da otkrije svaki detalj vašeg života, ipak postoje odrežene stvari koje astrologija zna. Postoje neki znakovi Zodijaka koje Univerzum voli više nego druge. 


Naš horoskopski znak opisuje naše osnovne osobine ličnosti. Da li to ima veze sa tim koliko ćemo biti sretni? Da! Naše osobine utiču na naše načine ponašanja, naročito u izazovnim situacijama, a naše ponašanje utiče na sreću. 

Da li ste i vi jedan od najsretnijih znakova zodijaka saznajte u članku koji vam donosimo. Međutim, prije nego pronađete svoj znak zapamtite da sreća nije doslijedna, ona nas često napusti kada nam najviše treba. 



Ne dozvolite da se u životu oslanjate samo na sreću, jer ona nije jedini adut za sretan život. Dakle, kako izgleda lista najsretnijih horoskopskih znakova? 1. Strijelac. Očekivano na početku liste. Vladajuća planeta ovog znaka je Jupiter koji je povezan sa srećom, velikodušnošću i izobiljem. 

Za strijelce je život jedno veliko iskustvo i sjajna avantura. Strijelčevi su veliki optimisti zodijaka. Oni vide dobro čak i u najmračnijim situacijama. 2. Jarac. Ukoliko poznajete horoskop, vjerovatno niste očekivali da se jarac nađe na vrhu liste, ali moramo vam reći da su jarčevi vrlo sretne ruke. 



Oni su odlučni i spremni da se nemilosrdno suoče sa sudbinom. To im daje moć da ostvare sopstvenu sreću. 3. Lav. Da li ste znali da svi drugi horoskopski znakovi vole lavove? Lav posjeduje samopouzdanje koje privlači sve vrste pozitivne energije u njegov život. 

Lavovi su magnet za sreću. Vrlo su otvoreni i govore ljudima šta im treba, pa na kraju zaista dobiju stvari koje su im potrebne i koje ih usrećuju. 4. Bik. Bogatstvo, ljepota i udobnost su ono što privlači bika. Oni su mudri i uvijek se trude da ostvare sigurnost – i to na svakom životnom polju. 

Bikovi su najčešće okruženi kvalitetnim ljudima sa dobrim idejama. Oni su estete i vole da je njihovo životno okruženje sređeno, da su predmeti oko njih lijepi i zato loša sreća ne dolazi tamo gdje bikovi borave. 5. Ribe. Prije nego je otkriven Saturn, Jupiter je bio vladajuća planeta riba.

Glavni adut riba jeste sposobnost da osjećaju druge. Oni su velike empate i razumiju ljude na duboko emocionalnom nivou. Uvijek znaju šta je ljudima potrebno i spremni su na pomoć, zato ih prati sreća. 6. Vaga. Vage uvijek brinu o pravdi i ravnoteži, sreća nije njihova glavna okupacija.

Vage su specifične po tome što uvijek moraju da pronađu ravnotežu, zato ako u njihovom životu ima mnogo sreće, one počinju da traže nešto loše – jer ravnoteža mora da postoji. Vage shvataju da u životu ništa nije konačno, sve ima svoju dobru i lošu stranu. 

Još jedna pomoć za vaginu sreću jesu njene sjajne pregovaračke vještine. Kada vaga pregovara sa srećom, sreća mora da dođe. 7. Vodolija. Veliki intelektualci zodijaka, ali često vrlo ekscentrici okruženi stalnim promjenama. 

Ponekad silne promjene koje okružuju vodolije donose veliku sreću i sjajna iznenađenja, ali češće prave nered i haos. Međutim, vodolije su dovoljno fleksibilne da se ne brinu mnogo. Oni su u stanju da pronađu savršenu priliku čak i u najgorim situacijama. 

Njihova sreća se ogleda u tome da od ničega stvore priliku za sreću. 8. Ovan. Sila i odlučnost su čest odabir ovnova kada biraju način za sreću. To često može biti od pomoći jer im sklanja sve prepreke sa puta, ali ovakav način stvara mnoge neprijatelje. 

Ovnovi imaju tendenciju da se takmiče i vrlo su entuzijastični, ali je bolje da mirno i taktično sačekaju uspjeh i dobiju što žele. 9. Blizanci. Jako društven horoskopski znak. Uvijek se trude da impresioniraju ljude i to im odlično ide. Timski su igrači i kada moraju da rade sami to im nije lako. 

Uvijek su im potrebna tuđa mišljenja i potvrde da stvari rade dobro. Njihova sreća zato zavisi od drugih ljudi, a to nije baš sjajno. 10. Djevica. Djevice ne vjeruju u sreću. One uvijek traže obrasce načina funkcionisanja stvari, ne vjeruju u spontanost i sretan kraj bez naročitog razloga. 

Ovo je odličan pristup za naučno istraživanje, ali ne i za sreću u životu. često se mnogo bave logikom, pa zanemare očegledne stvari koje im život pokazuje. Zbog toga gube mnogo prilika za sreću. 11. Rak. Izreka da sreća zavisi od stava potpuno je loša za rakove.

Njihov stav je često defanzivan, pomalo pasivno agresivan i gotovo uvijek sadrži ljutnju. Naravno, rakovi nisu negativci zodijaka i imaju i svoju dobru stranu. Oni su prirodno stidljivi i zaštitnički nastrojeni, ali jako teško pokazuju tu svoju stranu. 

Rakovi, ako želite sreću morate da učinite nešto. Preuzmite rizik. 12. Škorpija. Ovim znakom vlada Pluton, a ta planeta je povezana sa tragedijama i traumatičnim životnim lekcijama. Zbog toga se škorpije nalaze na samom dnu liste sretnih znakova Zodijaka.

Ne možemo tvrditi da su škorpije nesretni ljudi, ali često su dramatični, naročito tokom izazovnih perioda da je loša sreća njihov čest gost. Ali njima loša sreća ponekad može biti dobra – oni su beskrajan paradoks.

Pokreće Blogger.