Priča ljubavnice: "Dok je žena koje drsko ponašaju prema muževima, biće i nevjernih muževa"

U današnjem svijetu svjedoci smo različitih promjena. Svijet se mijenja iz trenutka u trenutak. Ljudi se mijenjaju, međuljdski odnosi takođe, a naročito aktuelan fenomen postala je prevara. 


Neki od nas su je iskusili, a neki su bili prevareni. Bilo kako bilo, prevara je nepresušna tema. Danas razgovaramo o prevari sa oženjenim muškarcem. Šta je to toliko privlačno i primamljivo ženama koje žele da osvoje oženjenog čovjeka? 

Možda ne možemo sa sto procentnom sigurnošću da odgovorimo na ovo pitanje, ali možemo da vam iznesemo neke tvrdnje. Prije svega, rekli bismo da to ima veze sa ljudskom prirodom, našim bićem.



Uvijek nam nešto tuđe izgleda privlačnije i ljepše. Ruže uvijek ljepše cvjetaju kod komšija, zar ne? Postoje određene statistike koje kažu da se prevara dešava onda kada je brak u krizi. U tim teškim momentima lakše je okrenuti se od partnera i problema i probati pronaći nešto sa strane. 

Postavićemo vam jedno pitanje: koliko muškaraca poznajete da su se rastali od svoje žene da bi nastavili život sa ljubavnicom? Ne znate baš mnogo, zar ne? Ovo baš i nije česta pojava i ne odlučuje se veliki broj muškaraca na ovaj korak. 



Nekim ženama, koje pristanu na ulogu ljubavnice, dogodi se da se zaista iskreno zaljube i zavole tog čovjeka. On je divan prema njima, pažljiv, pošten, obraća im se sa puno pažnje i ljubavi. On je sve što su ikada željele od muškarca i pristale bi sa njim da provedu cijeli život, međutim – on je oženjen i to ne planira da promjeni. 

Ovo je jedan jako realan i čest scenario, zato drage dame, prije nego odlučite da se upustite u vezu sa čovjekom koji je već ostvaren u smislu porodice, treba da budete svjesne da taj muškarac nije i vjerovatno nikada neće biti u potpunosti samo vaš. 

Vi za njega nikada nećete biti ozbiljna veza, nego samo zabava i razonoda. Što prije shvatite to biće vam lakše. Rijetko koji oženjeni muškarac koji ima djecu će odlučiti da javno izađe pred ljude i obznani svoju vezu sa ljubavnicom. 

Takav scenario se jako rijetko sreće. Ukoliko bi to učinio, kakav uzor bi on bio za svoju djecu? Da li bi više ikada mogao da povrati autoritet koji bi tako lako izgubio zbog jednog nepromišljenog poteza?

Odgovor je vjerovatno ne i zato muškarci radije biraju da se sa ljubavnicama kratkoročno zabave. Zato vaše veze sa oženjenim muškarcima ne mogu da traju predugo, one nemaju budućnost. Vjerovatno ćete u nekom momentu da shvatite da zapravo tapkate u mjestu i gubite svoje dragocjeno vrijeme na muškarca kom nikada nećete biti broj jedan u životu jer on ima druge prioritete, a vi niste jedan od njih – vi ste samo jedna prolazna avantura. 

Da li zaista želite to? Nema potrebe da budete vječno na drugom mjestu. Ne gubite svoje vrijeme na veze koje nemaju budućnost.

Pokreće Blogger.