Poštovanje je ključ svega: Ako je vaš partner dozvolio 2 stvari u vezi - Vrijeme je da razmislite dobro

Uspostaviti dobar ljubavni odnos zna da bude jako teško. Ali, još teži zna biti način kako spoznati, priznati i napustiti loš odnos. 


Naravno, da su emocije ključ dosta toga, i da isti ukazuju da li smo srećni ili nismo. Da li je jedan odnos idealan ili nije, može da se prepozna. Ali, teže je ponekad priznati da je veza toksična i naći način da se ista napusti. Smatra se da kada nešto nije kako treba, da tu i ne treba biti okljevanja da se isto napusti.

Danas donosimo dva važna parametra koji pored niza drugih ukazuju da iz odnosa trebate otići i da nije dobar za vas. Ako uvidite da u vašoj vezi postoje jasni problemi, ali da samo vi radite na rješavanju istih, to vam može biti prvi i jasan znak. 



Npr. ako žena dođe jasno i kaže muškarcu, da se ne osjeća lijepo i da je sve postalo monotono, a on na to odgovara "Umišljaš, sve je potaman" možda je najbolje razmisliti da li tako trebate dalje. Očito takav muškarac ne vidi problem, i neće učestvovati u rješavanju istog. 

Čak šta više, on i ne mari za vas i što mu jasno govorite da niste srećni, vać vas ubjeđuje kako umišljate i kako je sve u redu. Naravno, ovaj slučaj i primjer mogu biti i obrnuti. Ovako znaju da razmišljaju i odgovaraju žene, kad im muškarac jasno da do znanja, da nešto nije kako treba. 



Druga stvar koja je vam može ukazati da stanje u vašem i partnerovom odnosu baš i nije dobro jeste sljedeće- ako druga strana jasno krši dogovore. To ne moraju da budu krupne stvari, već i same sitnice. Ako se jasno nešto dogovorite, a druga osoba to ne ispoštuje, to je jasan znak nepoštovanja. 

To vam može takođe jasno pokazati da vas partner ne čuje i ne sluša kada nešto govorite. Shvata stvari olako i počinje da vas podrazumijeva. Jednostavno, radi onako kako ona misli da treba, a ne kako ste zajedno odlučuli i dogovorili se. 

Vaš partner je u stanju samo da klimne glavom i kaže "važi", a zapravo to tako ne misli stvarno. Prema tome, ove dvije stvari vam mogu biti od velikog značaja kada preispitujete vaš odnos. Obratite pažnju da li vam se ovakve stvari ali i mnoge druge dešavaju. 

 Ako iste primjetite, pokušajte iskreno da razgovarate sa svojim partnerom. Partner koji zaista želi da radi na odnosu, prihvatiće vaše sugestije i potrudiće se da ispravi stvari koje ni vama, a ni njemu ne odgovaraju. Ukoliko druga strana sve shvata olako ili ne vidi problem, trebalo bi vam biti jasno da mu vjerovatno i nije stalo.

Pokreće Blogger.