Nikad ne štedi na sebi: 5 tajni koje bi vam mogle pomoći u privlačenju novca, posebno ženama

Skoro pa svi teže da uživaju u bogatstvu i obilju. Međutim, veoma je važno da posjedujete znanje oko detalja koji će vas do toga i dovesti. 


Važno je na koji način želite obilje i novac. Ne treba da imate vibraciju pohlepnosti ili da se vodite stavom, "Samo da imam više od drugih". Imajte svoj novac radi sebe, svoga truda i ljubavi prema istome.

Ukoliko vas vaše razmišljanje ne vodi u željenom pravcu, vrijeme je da ga promjenite. Pet tajni koje vam mogu služiti u privlačenju novca, a posebno se važe za žene: 1. Ugodite sebi i razmazite se: Vaš zarađeni novac ne uskraćujte na sebi, već se sa vremena na vrijeme počastite onim što želite. 



Da li će to biti dobar komad garderobe, spa centar, masaža, pedikir- izbor je na vama. Ne štedite na sebi. Kada ste vi zadovoljne, tada vibrirate pozitivno pa sve dobre stvari i dolaze do vas. Na taj način bilo da ste slobodne, zauzete, majke, itd. bićete ispunjene i pune energije da svoje uloge odlično obavljate. 

2. Novcu se radujte: Slobodno uživajte u novcu. Ne stvarajte sebi pogrešna uvjerenja, kako isti donosi samo loše, ili nije važan. Stvorite ljubav prema novcu, vibrirajte pozitivno kada dobijete isti. Bilo da se radi o manjoj ili većoj količini, ostanite zahvalni jer tako stvarate tok, kojim će novac do vas samo dolaziti. 



3. Prema novcu se ophodite sa poštovanjem: Novac je novac, i nemojte isti olako shvatati. Potreban vam je za svakodnevno funkcionisanje, i ne podrazumijevajte da isti morate imati. Ne, ne morate, već ga morate zaraditi i cijeniti. Na taj način takođe otvarate dobar put da zarađujete više i više cijenite vaš rad. 

4. Ne ustručavajte se tražiti sopstveni novac: Vaš novac je nešto što je vaše. Na koji način ćete isti usmjeriti to je vaša stvar. Nema potrebe da svoj rad ili zasluge olako shvatate i ne trežite ono što ste zaradili. I vama je isti potreban i imate sopstvene prohtjeve. 

Ponekad kada ste u mogućnosti i vi nekome pomozite i dajte novac, ali ne osporavajte svoj trud i ne stidite se da tražite od nekoga ono što vam pripada. 5. Posvetite se sebi i uživajte: Vi ste žena i naravno da imate potrebu fino da se obučete, dobro da mirišete i budete zadovoljne. 

Kada na ispravan način usmjeravate vašu energiju, ne samo novac već sva druga polja života će se odvijati u vašu korist. Prema tome, obratite pažnju na to kako se osjećate. Jer znajte, da skoro pa sve potiče iz vaše energije, fokusa i ophođenja prema određnim stvarima. Pa tako je i kada se radi o novcu.

Pokreće Blogger.