Žene varaju iz osvete, muškarci iz zadovoljstva - 4 tipa žene koja će preljubu uzvratiti preljubom

Većinom vlada mišljenje da su muškarci ti koji su skloni varanju i izdaji. Ponekad je to i tačno, muškarci teže bivaju vijerni, ali da li žene treba isključiti iz ove priče? 


Takođe, vlada mišljeje da su i mlade dame te koje znaju posegnuti za činom preljube. Zapravo, onda osoba ne gledajući na pol, čini preljubu, ako to želi. Ali, danas ćemo se osvrnuti kakvi to tipovi djevojaka čine najčešće preljubu? 

1. Pustolov: Ovakav tip djevojke ne drži mjesto. Ona je sklona stalno da bude u pokretu, sklona je promjenama i raznim dešavanjima u životu. Isto je tako i sa muškarcima. Kada joj dosadi jedan partner, ona je sklona da traži drugoga. 



Jednostavno, onda neće trpiti ako joj nešto ne odgovara i ide dalje bez pretjerane drame.  2. Osvetoljubive je prirode: Često djevojka koja u sebi ima žara za osvetom, može posegnuti i preljubi. Ponekad je spremna da to uradi samo kako bi pokazala partneru da sa njom ne može kako želi. 

I da ju je podcijenio. Ona je spremna da održava isti korak sa partnerom i da mu se jasno osveti ako je on nju prvi porvijedio.  3. Gleda isključivo na sebe i svoje potrebe: Ostvarivanje samo njenih ciljeva i potreba je dominantno kod djevojke ovog tipa. 



Ona zna na koji način da izmanipuliše muškarca kako bi dobila ono što želi. Sklona je da bude u komunikaciji sa više muškaraca i od svakog dobije ono što priželjkuje.  4. Udata je, ali formalno: Ovakva dama ima muža, ali samo na papiru. 

Ona ne provodi previše vremena sa njim, a intimnost sa mužem joj je postala davna prošlost. Sada na istu više gleda kao na nešto strašno. U ovakvoj situaciji žena je spremna da pronađe drugog muškarca, kako bi zadovoljila svoje emocije i potrebe.Takođe, i svoj život učinila dinamičnijim. 

Uz sve to ona ne razmišlja o razvodu, jer joj ovakav način života odgovara. Sve u svemu, da li ćete biti skloni prevari ili ne, stvar je individualna. To je lična odluka i poriv koji dolazi iz određenog razloga. Važno je njega spoznati. Kako god, izdvaja se nekoliko karakteristika koje se smatraju da će povećati šansu da se taj čin izvrši. Svi smo različiti, shodno tome drugačije i djelujemo.

Pokreće Blogger.