Retrogradni Saturn do 23.10. - Jarčevi oprezno sa novcem, Rakove čeka dobra energija

Dolaskom mjeseca juna, dolazi i Retrogradni Saturn koji će trajati sve do kraja oktobra. Peciznije, ovaj period počinje 05.06. i trajaće do 23.10.2022. godine. 


Astrolozi najavljuju da će ovaj period biti različit za svakog znaka Zodijaka. Kod nekoga će izazivati potrebu za kontrolom i napetošću, dok sa druge strane kod nekoga će probuditi više mudrosti, duhovnosti i istrajnosti. Evo šta svaki znak može da očekuje: 

Ovan: U ovom periodu vi ćete analizirati svoju strpljivost. Dobro bi bilo da pogledate šta vam to odgovra u vašem životu, a šta ne. Oni koji su zauzeti, više se posvetite partneru, a oni koji su slobodni jasno sebi zacrtajte kakvu osobu želite pored sebe. Budite jasni u svojim željama. 



Bik: Posvetite više pažnje analizi i vašem razmišljanju. Prije nego što nešto odlučite zapitajte se da li je to ispravno za vas i da li će vam služiti. Postavljajte sebi ova pitanja što češće, a pogotovo kada ste u nedoumici. 

Ukoliko dođe do određenih finansijskih kašnjenja, prihvatite situaciju.  Blizanci: Moguće je da ćete naići na poteškoće u komunikaciji, pa shodno tome više obratite pažnju na istu. Takođe, obratite više pažnje na način života kakav živite. 



Pokušajte se osloboditi nezdravih navika, pogotovo kada je loša hrana u pitanju.  Rak: Tokom ovog perioda vi ćete osjećati prijatnu i nježnu energiju. Dobar je period za preispitvanje vaših uvjerenja i mjenjanje istih. 

Moguće su promjene, ukoliko ih budete željeli. Ne ustručavajte se ispitati ljude ili događaje koji vam ne služe. Kada to učinite, biće vam samo lakše i bolje. Lav: Retrogradni Saturn za vas može da donese brojne testove kada su vaši odnosi u pitanju. 

Postoji mogućnost za raspravama sa partnerom ili uviđanju sve većih razlika. Naučite kako da ovladate svakom situacijom i krenete dalje kada je to potrebno.  Djevica: Odvojite više trenutaka za sebe, i posvetite se više vašem zdravlju u narednom periodu. 

Nema potrebe da se osjećate sebično i loše, ako stavite vaše potrebe na prvo mjesto. Ako niste dobri sebi, nećete biti nikome oko sebe.  Vaga: Moguće je da ćete u narednom periodu osjetiti pad vaše kreativnosti. Da bi istu zadržali dodajte malo više discipline. 

Možda se nećete uvijek osjećati super motivisano, ali važno je da imate određene zamisli i projekte u svojoj glavi. Kada budete spremni preuzmite prve korake za njihovo ostvarivanje.  Škorpija: Retrogradni Saturn će najviše uticati na vaše porodično polje. Svi potisnuti problemi sada bi mogli doći na površinu. 

Kako biste izbjegli velike svađe i konflikte, potražite načine da se smirite i u miru razgovarate sa članovima porodice.  Strijelac: Pripazite na svoje riječi i isključite se iz mogućih tračeva što je više moguće. Naredni period bi vas mogao naučiti koliko izgovorene riječi mogu naštetiti. 

Naravno, i dalje ostanite društveni, pozitivni i ljubazni, samo bez potrebe da nekoga komentarišete i ogovarate. Tako za vas neće biti problema.  Jarac: Iako ste inače oprezni sa novcem, u narednom periodu budite još više. Pripazite gdje trošite novac, jer je moguće da ćete naići na neočekivane troškove. 

Pažljivo pogledajte na čemu bi to mogli uštedjeti novac. Moguća je povišnica, ali vjerovatno nakon ove retrogradne faze. Svakako, znajte koliko vaš rad vrijedi.  Vodolija: Malo se više posvetite svojim prioritetima i jasno odlučite kojim putem želite da idete. 

Moguće je da će ovo za vas biti period velikih lekcija, ali sve dok učite iz njih, to vam je korisno. Ne izbjegavajte posao koji vam može donijeti brojne benefite za budućnost.  Ribe: Period retrogradnog Saturna možda će vas dodatno uspavati. 

Željećete da pobjegnete od obaveza, ali ukoliko iste zanemarite postoji mogućnost da će sve što ste do sada radili, pasti u vodu. Sa druge strane, svakako sebi dajte prostora kada vam je to potrebno. Razgovarajte sa bliskim osobama kad vam je to potrebno.

Pokreće Blogger.