Detaljna ljubavna astro analiza za mjesec Jul - Šta mogu da očekuju Ovan, Bik i Blizanci

Donosimo vam detaljnu ljubavnu astro analizu. Šta mogu na polju ljubavi da očekuju Ovan, Bik i Blizanci pažljivo pročitajte. 


Ovan: Za vas se generalno ova godina predviđa kao uspješna. Moguće je da ćete ovaj mjesec izaći iz svoje zone komfora i malo se više prepustiti stvarima u kojima ste se do sada ograničavali. Slobodno se prepustite i bavite svojim strastima. 

Isto tako kada je ljubav u pitanju budite slobodni da se prepustite uživanju i svim čarima odnosa koje imati sa partnerom. Provodite što više vremena zajedno i uživajte u tome. Vrlo je moguće da ćete se osjećati kao na početku veze, puni leptirića. 



Neki od vas će planirati i proširenje porodice.  Bik: Vi raspolažete skoro pa svim resursima kojim možete obezbjediti dobar i lijep odnos sa vama bliskim osobama. Ukoliko se potrudite zaista možete da stvorite lijep naredni period za vas.

U toku jula mjeseca više nego inače njegovaćete odnose sa bliskim ljudima. Na polju ljubavi takođe ćete osjestiti čari romantike. Budite slobodni i jasno pokažite partneru koliku ulogu ima u vašem životu. 



Romantični postupci će vas samo dodatno zbližiti i dokazati koliko vam je stalo jedno do drugog. Znjate da je istinska veza ili brak zasnovan na istinskoj ljubavi i lijepoj intimnosti.  Blizanci: Za vas je moguć jako lijep period, sa lijepim rezultatima. 

Kada spoznate da je vaš život u vašim rukama i da vi upravljate istim, tada će stvari krenuti i vašu korist. Sve u svemu, potrudite se da uživate u mjesecu julu, jer postoje dobre predispozicije za to. 

Kada je ljubav u pitanju nemojte da dopuštate da neki vaši lični problemi utiču na vaš i partnerov odnos. Takođe, osvijestite da je komunikacija ključ dobrog odnosa. Budite otvoreni sa partnerom i spremni da kažete kako se osjećate. 

Nemojte se ustručavati. Za one koji su sami, vrlo je moguće da će im se emocija probuditi prema nekome koga već poznaju. Ukoliko vam se to desi, budite smireni i ne žurite nikuda. Neka se stvari događaju same od sebe, ništa ne forsirajte.

Pokreće Blogger.