Detaljna astro analiza za mjesec Jul - Kakve promjene mogu očekivati Ovan, Bik i Blizanci

Donosimo vam detaljnu astro analizu za mjesec jul. Šta to mogu da očekuju Ovan, Bik i Blizanci na polju porodice, karijere i finansija. 


Ovan: U julu mjesecu ostanite dosljedni sebi i svojim željama. Slušajte ono što vam kaže srce i slijedite svoju intuiciju. Ne bi bilo loše da konačno pokušate izaći iz zone komfora i okušate se u svojim novim intresovanjima prema kojima gajite veliku strast. 

Porodica: Odnos sa vašom djecom može da bude sve bolji. Oni će biti srećni jer ste sada više posvećeni njima i druge obaveze ste stavili po strani. Sve aktivnosti i obaveze koje imate u okviru porodice obavite sa radošću i entuzijazmom. Potrudite se da mir vlada u svakom trenutku. 



Karijera: Oni koji su u potrazi sa poslom, postoji mogućnost da vam se sreća osmjehne. Oni koji su zaposleni moguće je da ćete naići na pohvale i zadovoljstvo kod nadređenih. Sve u svemu, jul mjesec bi vam mogao biti koristan kada je karijera u pitanju. 

Finansije: Budite malo pažljiviji ovog mjeseca kada je u pitanju trošenje novca. Moguće je da ste prošli mjesec imali više izdataka. Ako vam je potrebno finansijsko savjetovanje, ne bi bilo loše da isto potražite. 



Bik: Nemojte svoje talente shvatati olako, već ih dobro iskoristite. Iskoristite sve svoje resurse koje imate kako biste ostvarili ono što želite. Budite pozitivni i takve odnose njegujte i sa drugim ljudima. 

Porodica: Na polju porodice, moguće su određene nesuglasice. To bi se najviše odnosilo na partnera. Moguće je da će on ili ona imati poslovne poteškoće, stoga budite podrška. Ukoliko imate djecu, posvetite se njima i njihovim školskim obavezama, Mogući su izazovi, ali sve je to rješivo uz dobru volju. 

Karijera: Postoji mogućnost napredovanja, ali nastavite vrijedno raditi. Nema potrebe da stojite na istom mjestu, kada su vaše sposobnosti dosta veće. Isto tako, njegujte dobar odnos sa radnim kolegama. 

Finansije: Ukoliko na dobar način iskoristite vaše talente, moguća je dodatna zarada i profit. Budite mudri i ne biste trebali imati finansijskih problema u julu mjesecu.  Blizanci: Neka vaš fokus bude na poboljšavanju stvari oko vas, bez obzira kakvi vas izazovi okružuju. 

Bitno je da vi vjerujete u sebe, ne morate uvijek da se oslanjate na mišljenje drugih. Važno je da znate da je vaša moć u vašim rukama. Porodica: Potrebno je da malo više uspostavite balans između porodice i posla. Ne dozovlite da vaša porodica trpi zbog vaših poslovnih obaveza. 

Odvojite vaše slobodno vrijeme i posvetite ga samo supružniku i djeci. Karijera: Na polju karijere može da vas očekuje dobro stanje. Prethodni mjeseci su bili možda malo teži, ali niste odustali pred izazovima. Oni koji su novi na poslu, polako se prilagođavajte i učite od radnih kolega. 

Nema potrebe za žurbom. Finansije: U julu mjesecu ne biste trebali imati veće finansijske probleme. Ostanite pažljivi kao i do sada, i na dobar način rasporedite mjesečna primanja. Kada se dobro organizujete, moći ćete da uživate u vašoj finansijskoj slobodi.

Pokreće Blogger.