Nakon izdaje nema nazad: Muškarac koji poštuje sebe neće tolerisati 4 vrste ženskog ponašanja

Možda ste i sami svjedoci različitih iskustava. Takođe, da ste se u svakom odnosu ili vezi ponašali drugačije. 


To je u jednu ruku dosta zavisilo od vašeg razmišljanja i viđenja u tom trenutku, a u drugu ruku od profila partnera sa kojim ste. Danas ćemo se osvrnuti na to, šta jedan muškarac koji prije svega ima sopstveno samopoštovanje i samopouzdanje, neće dopustiti svojoj ljepšoj polovini. Izdvajamo četiti glavna viđenja: 

1. Povratak nakon izdaje: Kada su žene te koje su izvršile odeđenu izdaju u odnosu i poslije toga traže oprost i iznose objašnjenja, muškarac koji ima sopstveni stav i samopoštovanje neće preći preko toga.



Prvo jer je svjestan mogućnosti da se ta radnja može ponoviti, drugo što ni sebe ni ženu ne želi dovesti u stanje lažnog zadovoljstva.  2. Provjeravanje telefona partnera: Ovo je jedan od najčešćih problema današnjice u većini odnosa. 

Da bi jedan odnos bio uspješan, povjerenje je aman pa ključ svega. Ukoliko vam se javi potreba za provjerom partnera u bilo kom trenutku, dobro razmislite u koju fazu je došao vaš odnos. Tako možete samo da se pokažete kao nedovoljno svijesne sebe, u svakom smislu. 



Muškarcu sa samopouzdanjem ćete odmah pasti u očima. On pored sebe želi ženu koja ima samouvjernost i zna da pored nje takve, druge žene mu ne trebaju. 3. Arogancija: Žene, znajte da nijedan muškarac ne voli arogantno ponašanje. Naravno, nisu sve žene takve, daleko od toga. 

Postoje žene koje su nježne i ljubazne u odnosu. Vaše neljubazno ponašanje prema komšiji, kasirki ili bilo kome drugome nijednom muškarcu nije privlačno. Kako bi se u ovoj situaciji ponašao zreo muškarac? 

Prije svega će vam skrenuti pažnju, ali kada budete sami. Daće vam do znanja da takvo ponašanje nije u redu. I da to nije odlika samouvjerene i zrele žene. 4. Očekivanje da se uvijek slažete: Kada imate zrelog muškarca pored sebe on će uvijek znati da i vi imate pravo na svoje mišljenje i stav. 

Neće dozvoliti da vi budete sa strane i da ne iznosite svoje mišljenje. Sa druge strane, ukoliko pretjerujete u tome, i stalno želite da ste vi u pravu i da sve bude po vašem, jasno će postaviti granicu. Njemu je važno međusobno poštovanje.

Pokreće Blogger.