Astro analiza za drugu polovinu 2022: Vage budite na oprezne - Ovnove očekuje uspjeh

Saznajte šta vas očekuje u drugoj polovini 2022. godine. 


Ovan: Jun od vas zahtijevaja energiju, inicijativu i hrabrost. Vaša fizička snaga će biti u porastu, a vaš instinkt će biti bolji nego ikad. U oktobru ćete osjetiti malu nelagodu i neizvjesnost. Retrogradni Merkur vam može donijeti probleme u komunikaciji, anksioznost, kašnjenje, gubljenje stvari i kvarove sa tehnikom. Očekujte da ćete sresti ljude koji su vam nekada bili bliski. 

Bik: Jun će biti jedan od najljepših perioda za vas u ovoj godini. Vaša izražena privlačnost i šarm pomoći će vam da postanete popularniji nego inače. Jun je povoljan period za uživanje i opuštanje. Budite kreativni. Možda ćete početi da preispitujete svoje ciljeve. To može biti teška i iscrpljujuća faza života za vas, ali neće trajati dugo. 



Blizanci: Venera u Biku tokom juna vam donosi jedan od najboljih perioda ove godine za vaš ljubavni život. Bez obzira na to da li ste sami ili zauzeti, uspjeh na ljubavnom planu neće izostati. Bavite se kreativnošću i finansijskim pitanjima.. Jesen vam donosi uspjehe i priznanja. Razmislite o kupovini ili prodaji nekretnine. 

Rak: Ono što ste nekada ranije započeli, u junu može da vam donese sjajne plodove rada. Stres će se smanjiti kod bikova. Vaša energija će biti u porastu, a vaše zdravlje sve bolje. U oktobru ćete poželjeti da se povežete sa porodicom, partnerom i bliskim prijateljima.



Lav: Avgust i septembar donose napetost u porodičnim odnosima. Vaša fizička snaga je ove godine na vrhuncu, međutim zbog vaših negativnih misli, osjećate se umorno. Samci bi mogli pronaći partnera, a oni u dugim vezama možda stanu na ludi kamen.

U septembru je moguć pronalazak novog posla. Kraj godine je vrijeme kada treba da se pravilno i zdravo hranite i odmarate više. Djevica: Jul i avgust vezani su za učinke vaših kolega – i vaš učinak zavisi od njihovog. Samcima predstoji mogućnost pronalaska velike lubavi u avgustu. 

Na jesen, vaša glavna inspiracija biće vaši prijatelji i porodica. Ne zaboravite na odmor i uspostavite ravnotežu duha i tijela.  Vaga: Pazite šta potpisujete. Nije vrijeme za rizik i donošenje nepromišljenih odluka. Mogući su problemi u vezi. Krajem godine posvetite se svom zdravlju. 

Ne zaboravite da odmorite. Generalno, pred vama je sjajna godina i očekuje vas veliki upojeh.  Škorpija: Tokom ljetnih mjeseci pojačajte svoju fizičku aktivnost. Maj je pogodan mjesec za razvoj karijere. Do kraja godine, nivo vaše energije će se uvećati. 

Strelac: Tokom ljeta klonite se impulsivnih odluka. Vaše psihičko i fizičko stanje će biti dobro. Sredina septembra može da donese neočekivane finansijske izdatke. Na kraju godine se opustite i trudite da uživate. 

Jarac: Jun je dobar za romantične sastanke, a septembar za napredak u karijeri. U oktobru povedite računa o svom zdravlju i ishrani.  Vodolija: Opustite se i eliminišite stres. Moguće je unapređenje, povećanje plate ili neko priznanje. Pazite na ishranu. 

Ribe: Pažljivo i racionalno trošite finansije. Odmor i relaksacija su neophodni. Slijede vam povoljniji periodi za sve sfere života. Očekujte podršku porodice i prijatelja.

Pokreće Blogger.