Znakovi Zodijaka skloni izdaji: Vodolije veoma površne - Djevice gledaju samo korist

Većina nas je barem jednom u životu na osnovu horoskopskog znaka "procjenjivala" dotičnu osobu i osobine koje ista može da ima samo. 


Istina bi bila da izgled često vara, kao i riječi. Često ljude sa dobro razvijenom intuicijom nazivamo pravim srećkovićima. Kada govorimo o znakovima zodijaka, ti srećnici bi bili vodeni znaci, zapravo: Rakovi, Ribe i Škorpije. 

Postoji pretpostavka da je njihova intuicija zaista jaka i da na samom početku odnosa mogu prepoznati manipulatora. Šta je sa onima koji tu moć nemaju? Profesionalni astrolog Olga. Z govori o znacima koji su skloni manipulaciji i glumi. 



Ovo se ne odnosi na sve znake zodijaka. Naravno, način odrastanja, okruženje, stečena uvjerenja itekako doprinose u velikoj mjeri i utiču na nečije postupke i ponašanje. Ovdje je riječ o tome da na osnovu osobina i karakteristika koje imaju određeni znaci zodijaka mogu podstaći prevaru i izdaju. O njima ćemo pričati u nastavku: Prvi znak na koji bi se odnosile gore navedene tedencije su: 

Blizanci- za ovaj znak postoji viđenje da nemaju moć da se duboko emotivno vežu za nekoga pa shodno tome mogu lako da napuste drugu osobu i prepuste se sljedećoj avanturi. Za njih takođe važi viđenje da ne mogu dugo da budu na jednom mjestu i da su skloni čestim promjenama. 



Takođe, zbog njihove opuštenosti u komunikaciji i druželjubivosti moguće je da će lako i u nemaru iznijeti vašu tajnu nekome drugome. Muški predstavnici ovog znaka bi mogli biti slatkoriječivi na početku odnosa, ali već opadanjem interesovanja i njihov pristup se mjenja. 

Kao drugi znak se izdvajaju Vage: Ovaj znak je takođe vazdušni i smatra se da sa njim trebate držati oči širom otvorene. Ovaj znak važi kao neko ko je veoma šarmantan, ljubazan i sladak. Poznaju pravila lijepog i pristojnog ponašanja. Vagama je jako važno da budu prijatnom i harmoničnom odnosu.

Spremni su da budu u emotivnoj vezi koja nema toliku jačinu, ali ako vaga tu osjeća udobnost to je za nju dovoljno. Shodno tome, čim te udobnosti izostane oni mogu lako se okrenuti i otići. Vage takođe imaju potrebu da budu dobre sa svima, kako u ljubavnom tako i u prijateljskom smislu. Iz te želje da svima ugode i budu dobre, često znaju da sjede na više stolica i budu spremni u otkrivanju tajni drugih ljudi. 

Kao treći znak izdvaja se Djevica: Predstavnici ovog znaka su veoma pragmatični i specifični. Skoro nikada ovaj znak neće gubiti svoje vrijeme na stvari u kojima nema koristi. Svaki njihov korak ima u sebi promišljenosti i očekivanja da će rezultat biti najbolji što može. Kao što smo naveli u svemu vole da vide korist pa tako i u prijateljstvu i u ljubavi. 

Četvrti znak jeste Riba: Riba se smatra promjenljivim znakom. Za njih važi da su veliki sanjari ali su takođe i veoma sumnjičavi. Ovaj znak je često sklon svakoj vrti sugestije i zavisnosti. Imaju svoj pogled na svijet i često ga mogu brzo promjeniti. Često se jako teško osloniti na ovaj znak zodijaka, jer mogu da budu veoma promjenjljivog razmišljanja. 

Peti i posljednji znak jeste Vodolija: Još jedan znak sa vazdušnim elementima. Ljudi koji su rođeni u ovom znaku znaju često da budu kao magnet, imaju neobičnu harizmu i privlače veliku pažnju na sebe. Uvijek imaju neobične ideje i jako je teško znati šta vas sa njima čeka sutra. Ne vole da dirate u njihovu slobodu, i ukoliko to učinite možete da prestanete da računate na njih. 

Ukoliko osjete kontrolu spremni su da vas napuste bez pozdrava. Osobina koja se takođe veže za ovaj znak jeste, da nemaju duboku empatiju, često su površni kada su osjećanja u pitanju i u principu jako se teško vežu za jednu osobu. Stoga, sa njima je potrebno da imate određenu distancu i ne očekujete od njih preveliku lojalnost.

Pokreće Blogger.