Vladavina Bika do 20.05 - Velika sreća bi mogla da bude na strani 3 znaka Zodijaka

Period vladavine Bika je pred nama. U periodu od karaja aprila pa do kraja maja moguće je dosta promjena na svim poljima života, kada su svi znaci zodijaka u pitanju.


Takođe, vladavina bika može da donese pregršt mogućnosti, ali isto tako mnogim znakovima zodijaka i brojne izazove. Imaćete potrebu za promjenama i da se oslobodite prošlosti, jednostavno da krenete naprijed. 

Isto tako, imaćete priliku da jasnije procijenite šta želite, ali i da budete iskreniji prema sebi i drugima. Izdvajamo tri znaka zodijaka, koja će imati najviše sreće u periodu vladavine bika:  1. Bik- Shodno tome da je Sunce baš u vašem znaku, nema sumnje da je ovo vaš period.



Osjećate odličnu energiju i spremni ste da ostvarite sve što želite. Radićete neke potpuno nove stvari za vas, ali ćete se i odlično snaći. Jednostavno, ne gubite vrijeme i spremni ste za razne akcije. Ovo su dani kada vašu hrabrost podižete na viši nivo. 

Takođe, mnogi će se uvjeriti da niste implusivni, nego ste samo previše strastveni kada nešto žarko želite. Iskoristite naredni period maksimalno!  2. Škorpija- Sunce koje je ušlo u znak bika, itekako će prijati škorpijama. Osjećate kao da ste konačno došli do svježeg vazduha. 



Tačno ćete znati kako treba da se ponašate da biste ostvarili ono što želite. Imaćete potpunu kontrolu nad onim što želite i radite. Bićete puni pozitivne energije i motivacije. Vladavina bika vam donosi vjeru u sebe, iskoristite to i ostavraite potrebe koje imate. Sada je pravo vrijeme za to! 

3. Vodolija- U narednom periodu, doživjećete potpunu promjenu energije. Od osobe koja želi da leži i odmara, javiće vam se takav nalet energije da nećete znati gdje prije da je usmjerite. Dolazi period kada sve želite. 

Želite da putujete, vršite određene promjene, čak i da se preselite. Svi oko vas će to primjetiti. Budite slobodni i viziju koju imate ostvarite. Period vladavine bika je pravi trenutak za to. Nema bolje prilike nego u ovom periodu da ostvarite svoju viziju.

Pokreće Blogger.