Sa srećnom ženom čitava porodica je srećna: Kako pravi muž treba da se ponaša prema ženi

Odnos između supružnika je individualan. Svaki bračni par živi na svoj način i u skladu sa svojim potrebama i željama. 


Poznati pisac Olega Roja, iznosi svoje mišljenje, ali najviše u vezi partnerskog odnosa u kojem je žena zadovoljna, a to je svakako već pola puta za dobar odnos. Olega Roja kaže "Pravi muškarac nikada neće dozvoliti da se njegova voljena žena osjeća nesrećno". 

Svako percipira nesreću iz svog ugla. Za većinu žena važno je da provodi vrijeme sa svojim partnerom, izlaze, idu u kino, šetaju i sreća je već tu. Za neku drugu ženu cvijeće je to koje predstavlja izvor dobre energije. 



Ako žena nije dobila cvijeće već dugo, a 8. mart nije blizu, to itekako može da utiče na nju, i da probudi tugu. Sa treće strane, za ženu je važno da osjeti pomoć svog muškarca u vidu zajedničkog čišćenja, pospremanja itd. 

Za neku ženu je to dovoljno da bi se već osjećala opuštenija. Isto tako, ima žena kojima je prije svega važan dodir i osjećaj bliskosti partnera. Takve žene jako teško podnose bilo kakvu razdvojenost, čak i spavaju sa odjećom muža kako bi osjetile stalno njegov miris i prisutnost. 



Ako muškarac istinski poznaje i voli svoju ženu, bilo koja od gore navedenih stvari koje nju čine srećnom neće ga zamarati. Ovo se ne iskazuje kroz nikakve finansijske poduhvate, već kroz pažnju i odnos koji donosi veliku korist za zdrav porodični odnos. 

Roja još iznosi: "Žene su lijepe i znaju to, čak i kada se kriju iza fraze: "Ja sam debela, ružna i bespokrisna". Ali za sve njih jedno "ogledalo koje govori" nije dovoljno, potrebno je da čuju da su lijepe iz usta voljenog muškarca". 

Ovo potvrđuju i brojni psiholozi. Mišljenja su da kada muškarac da ženi kompliment, ona se raduje i iskreno zahvaljuje na tome, i ujedno dobija potvrdu svoje privlačnosti. Ne kaže se tek tako da žene vole ušima, prema tome nikada komplimenti od strane voljenog muškarca ne mogu da dosade. 

Na kraju, bez obzira ko usvaja koji model funkcionisanja braka ili partnerskog odnosa, ako je žena srećna, udobnost i radost će biti i u porodici. Sa srećnom ženom su svi srećni i muž i djeca.

Pokreće Blogger.