Ribe odaju tajne iz dobrih namjera - Strijelčevi teško čuvaju svoje tajne, a kamoli tuđe

Danas je jako teško naći osobu od povjerenja. Osobu kojoj ćemo moći sve da kažemo, a da naše tajne budu sigurne. 


Na ovu temu su se uključili i astrolozi, pa shodno znakovima zodijaka donose nam analizu koji bi to znakovi potencijalno mogli da ugroze vaše tajne, svijesno ili nesvjesno.  10 mjesto zauzima naš prvi znak zodijaka Ovan: Ovan je u većini situacija sposoban da sačuva tajne, pogotovo ako je i sam uključen u tu priču. 

Međutim, dešava se da u trenurku afekta nesvjesno iznesu tajnu. Ovnovi su inače i poznati kao srčan i eksplozivan znak, nekada se može desiti ako je izgubio u raspravi da tada namjerno iznese tajnu kako bi vas stavio u nezgodan položaj. 



9 mjesto zauzima Bik: Bik je osoba koja voli pažnju i dosta se nosi emocijama. Spremni su da imaju pogrešnu procjenu, i da osobi koju su tek upoznali iznesu tajne koje ne bi trebali, Sigurnost u njegov izbor ga stavlja u nepovoljan položaj. Stoga, tu može doći do curenja informacija u nepoznatom pravcu. 

8 mjesto zauzimaju Blizanci: Blizanci važe za lukav i često prevrtljiv znak. Za njih se smatra da istinu i tajne itekako znaju da pretvore u oružje kojim će ići protiv vas. Čak šta više blizanci će vašu priču osmisliti tako da vas predstave u određenom svjetlu, zavisi u kojem on to želi. 



7 mjesto zauzima Lav: Za lavove važi kada je ova tema u pitanju, da nemaju loše namjere, ali da od njih itekako znaju da procure informacije. Nekada nisu u stanju da se zaustave u svojoj priči, pa kasnije itekako procjene pogrešku. Kod njih se često ovakve situacije znaju ponavljati, iako su uočili svoju grešku. Na kraju, lavovi vole da pokažu kako baš oni raspolažu određenim informacijama, a kada se pročuju često se prave iznenađeni. 

6 mjesto zauzima Vaga: Vage definitivno važe za velikog društvenjaka, ljudi koji jednostavno vole društvo. Umiju da budu veoma radoznali ali i sumnjičavi. Oni su takođe znak koji voli sve da provjeri, tako da ukoliko ste rekli svoju tajnu vagi, vjerovatno to zna njihov blizak krug ljudi. 

5 mjesto zauzima Škorpija: Škorpije su znak za koji se kaže da su itekako osobe od povjerenja. Da vaša tajna sa njima može otići i u grob. Međutim, vjeruje se da su osvetoljubljive prirode, pa da u datom trenutku vašu tajnu mogu iskoristiti kao oružje protiv vas. Ako se budu osjećali povređeno ili izdano, to takođe može biti alarm da iznesu vašu tajnu. Prema tome, oprezno sa izadajom kada su škorpije u pitanju. 

4 mjesto Strijelac: Strijelac je znak zodijaka, koji je jako posvećen sebi. Samatra se da predstavnik ovog znaka i nije pretjerano opterećen osjećanima drugih. Dosta su egocentrični. Strijelčevima je ponekad jako teško da sačuvaju i svoje tajne, a kamoli i tuđe. 

3 mjesto Jarac: Jarac je veoma iskren znak zodijaka. Za njega je teško uopšte sa učvjestuje u određenim tajnama. Jednostavno, sve kaže onako kako jeste i to je to. Dakle, potreban je dobar razlog da bi jarac odlučio da čuva tajnu. Npr. ako je osoba u opasnosti jarac nikada neće reći tajnu, ali ukoliko ta osoba postane opasna, jarac će tada upozoriti ljude koje je potrebno. 

2 mjesto Vodolija: Vodolije u nekim situacijama znaju da budu nepovjerljive i za same sebe. Nekada su nesposobni da dokuče koliko je neka tajna bitna za nekoga i da se ista ne sazna. Oni jesu često nesvjesni u tim svojim postupcima, ali za njih je važno da protok informacja jednostavno kruži. 

1 mjesto Ribe: Ribe su veoma iskrene i ranjive su prirode. Shodno tome, ribe ponekad ne čuvaju ni svoje tajne, a sve iz potrebe da se olakšaju nekome jer ne trpe emotivni pritisak. Spremni su da potraže pomoć ako im je potrebna tako što će ispričati sve. Ribe takođe odaju tajnu pretežno iz dobre namjere, jer misle da će na taj način nekome ili sebi pomoći.

Pokreće Blogger.