Poruka za žene: Ako vas muškarac nazove "nepodobnom za vezu" to znači da ste sjajna žena

U svakom odnosu je važno zadržati sopstveni duh, energiju i sve ono što nas čini osobom kakvom i jesmo.


Ako ste nekada čuli od strane partnera da ste nepodobne za vezu, razmislite da li vas isti samo ne može krojiti po svome, pa sujeta govori iz njega. Da li mislite da izajva vašeg partnera da ste nepodobne za vezu sa njim, može biti uvrijediljiva? 

Može, ali nema potrebe da tako bude. Za početak, izraz "nepodoban" uopšte se ne bi trebao naći u konverzaciji između partnera. Ko ima pravo da vas određuje da li ste podobni za nešto ili ne? Na kraju krajeva, izraz bi se više mogao koristiti za predmete. 



Prema tome još jedan razlog, ukoliko se nađete u ovakvoj situaciji, ne vrijeđajte se, vaš možda već bivši partner nije ni svijestan izraza i njegovog značenja. Nepodoban može biti stan, auto i slično. Neupotrebljivo bi bilo samo ono što se ne može koristiti. 

Vi svakako kao divno ženko biće to nikako ne možete biti. Partner koji koristi ovakve izraze donekle jasno iskazuje svoju nemoć i ne pokušava da sakrije svoje prave ciljeve. Jednostavno, spreman je da sebe pokaže superiornijim i moćnijim, bez da vama daje na značaju. 



I dobro je kada se to ispostavi, i kad primjetite kakvog muškarca imate pored sebe, nikad nije kasno da ispravno reagujete. Generalno može se primjetiti da ima muškaraca koji na ovaj način razmišljaju. Ponekad sebe stavljaju kao važnijim u nekom odnosu, pa kada ženu ne mogu krojiti kako bi oni željeli upotrebljavaju baš gore navedene izraze. 

Žene ipak znaju da budu osjetiljive na to, ali kada malo bolje razmislite i shvatite da je to njegova nemoć, i da to nije muškarac za vas, bude vam samo lakše. "Neprikladna za vezu" nije ni kompilment ni uvreda. To je najčešće samo izraz frustracije. Toga budite svijesne. Budite žena koja radi šta ona želi, a onaj ko vas iskreno voli neće vas pokušavati oblikovati i promjeniti.

Pokreće Blogger.