Poruka ljubavnici mog muža: I tvoju će iluziju savršene ljubavi srušiti druga žena

Voljeti i živjeti sa izadjnikom nije lako, nimalo. 


Proživljavam hiljadu emocija i stanja. Postavljem hiljdu pitanja, tebi, njemu, ali najviše u sebi. Pitam se kako si uspjela da pogledaš nekoga u oči, u kojima je moj dom, i daš sebi za pravo da ostaneš tu neko vrijeme? 

Koliko puta mi dođe da se obračunam sa tobom, ali da li mi to nešto znači?! Želim da me odabare zato što to želi, a ne zato jer to osjeća da mora i da mu je obaveza. Ne želim da ga zadržavam, to je kao da zadržavam dah, a to niko od nas ne može dugo. 



Dosta nas žena živi u iluziji i što je još zanimljivije, želimo tu da ostanemo. Često kao da ne želimo da priznamo kakav zapravo život živimo. Ne želim da se plašim drugih žena, čak ni da ih krivim u većoj mjeri nego što bi trebala da krivim njega. 

Na početku svakog odnosa gledaju nas baš na onaj način na koji bi trebalo, a kasnije možda i našom krivicom to se gubi. Zato pazi, to se može dogoditi i tebi. Ne želim ni da osuđujem, to se može dogoditi svima. 



Jednostavno, treba naučiti posvetiti se sebi i ne živjeti u iluziji, nego prihvatiti stvari onakve kakve jesu. Možda čak i ne tražiti krivce, već ako ste u mogućnosti podržati sebe, svoj um, fizički izled i ploviti sama, daleko od takvog odnosa.

Pokreće Blogger.