Muškarac nije stvoren da bi ženi ugađao: 5 stvari koje nedostaju mnogim modernim ženama

Danas pišemo iz ugla jednog muškarca. Šta je to što bi se danas moglo zamjeriti mladim ženama u ovom savremenom načinu života? 


Postoji mišljenje određenog broja muškaraca da se na žene nekada gledalo drugačije. Pod tim se misli da su žene gledane na način kao da su sa druge planete. To su lijepa i čista bića i pristup njima se treba zasnivati na udvaranju, lijepoj komunikaciji i pistupu kao prema kraljici. 

I danas bi se takav pristup trebao zadržati ali postavlja se pitanje da li žene svojom promjenom ponašanja i življenju modernog načina života to i dalje zavređuju? Muškarci danas smatraju da ženama nedostaje: 



Edukativni hobiji Pojedini muškarci smatraju da se ženski hobi danas sveo na "učenje" kako i na koji način privući muškarca u svoj život, kako bi trebalo izgledati i slično. Smatra se da dosta izostaje hobiji koji su nekada bili aktuelni. 

To se odnosilo na učenje stranih jezika, ples, crtaanje i to su radile najčeće sa jednom svrhom kako bi privukle muškarca.  Znanje Na dalje, muškarci često navode kako u korištenju sajtova za upoznavanje su naišli tako reći na lažno predstavljanje. 



Pod tim podrazumijevaju da su se djevojke drugačije opisale od onoga što jesu. Jednostavno, čini se da znaju toliko toga, a kada se zagrebe ispod površine to zapravo nije tako.  Osjetljivost u manjoj mjeri U muškim krugovima se često priča i o ženskoj osjetljivosti. Muški pol smatra da im to otežava komuniaciju , jer mogu da nastanu skandali od ničega. 

Samopouzdanje Ovo bi se odnosilo na samopouzdanje koje žena treba da posjeduje. Oslanjanje na veliku potrebu za pomoći i nije poželjno. Pomoć je lijepa stvar, ali ako je obostrana. Znači muškarci smatraju da kao što oni pomažu ženama da tako i žene trebaju njima. 

Sposobnost da same funksionišete i kada su u odnosu Pod ovim bi se podrazumijevalo da žene ne očekuju uvijek izlazak u paru, jednostavno da budu spremne da vrijeme provodite same, u kafiću, gradu, bioskopu itd.  Muškarci su ti koji vole da imaju vrijeme za društvo i njihovu priču. 

Naravno, svi gore navedeni razlozi su različitog viđenja. Način na koji žene žive danas su različiti, svejedno što pripadamo svi istom tempu živoga. Takođe, na isti način bi se moglo raspravljati samo obrnuto. Ovo su viđenja pojedinih muškarca, neko će se složiti neko ne, svako ima svoj način gledanja na stvari, pa shodno tome tako i treba da bira ženu ili muškarca za sebe, zavisno o kome govorimo.

Pokreće Blogger.