"Mudra osoba ne želi da se vjenča" - 8 mudrih izjava Labkovskog koje tjeraju na razmišljanje

Mihailo Labkovski je jedan od najutcajnihih psihologa. U ovih nekoliko citata prepoznaćete kako da pronađete ljubav, harmoniju i budete srećni.  


1. "Ključ srećnog porodičnog života, braka i seksa sa jednim partnerom je samo u jednom- u stabilnoj psihi. Bez ustupka, bez kompromisa- sve ovo je direktan put do kardiologa ili onkologa. Kada čovjek ima stabilnu psihu, može da živi sa jednim partnerom cijeli život i da ga voli samog". 

2. Ljudi se ne vole zato što se potčinjavaju. To samo pogoršava situaciju. Bićete samo prazno mjesto ako za sebe ne možete da kažete ko ste, šta ste i šta volite da jedete. Ako stalno pokušavate da ugodite, to samo donosi štetu, pogotovo za ženu. 



3. Jednom čovjeku treba reći šta ti se ne sviđa. Ako vas ne razumije, morate donijeti odluku. Imate dva riješenja, prvo- zbogom i drugo-prihvatam situaciju kakva jeste. Kada mnogo puta pričaš i žališ se nema ništa od toga. Nastavak ovakvih razgovra su samo neurotične igre. 

4. Usamljenost nije odsustvo ljubavi oko sebe. To je nedostatak interesovanja za sebe i to iz djetinjstva. Ima djece koja mogu ostati sama u sobi i igrati se i drugih koja samo trče za majkom. 



5. Kada je riječ o mladim, lijepim i uspješnim ženama koje ne mogu da pronađu partnera, jer navodno imaju visoke kriterijume, to je zapravo nesposobnost da imaju veze iz straha od istih.  6. Ako želite da se vjenčate, trebalo bi da prestanete da razmišljate o tome, jer obezvređujete samu ideju. 

Zdrav čovjek ne želi da se vjenča. Kod zdravog čovjeka situacija izgleda malo drugačije. Prvo, oni imaju potrebu da vole i tako pronalze čovjeka koji ih voli.  7. Nikada se ne treba družiti sa oženjenim muškarcima. Oženjen čovjek već ima ženu kod kuće. Postoji šansa da napusti porodicu, i oženi se vama, ali je vrlo mala. 

8. Kod zdrave osobe sve se dešava sljedećim rasporedom:voli nekoga- neko voli njega. Ovo je jedini mogući normalni odnos. Nadamo se da su vam savjeti poznatog ruskog psihologa bili ili biće od koristi. Svakako ih pažljivo pročitatjte i protumačite. Možda vam baš oni pomognu da uskladite sreću i harmoniju u vašem životu.

Pokreće Blogger.