Mnogi ih miješaju sa srodnom dušom a zapravo su totalno različiti: 10 znakova karmičke veze

Donekle je prirodno da za svaku vezu i odnos koji nam se desi mislimo da je to to. Međutim ispostavi se da je to često bilo samo jedno bolno iskustvo. 


Pa se pitamo, ko je onda naša srodna duša? Moguće je da ste ponekad sreli osobu za koju se ispostavilo da očigledno nije vaša srodna duša i da najbolje ne funkcionišete. Međutim, strast među vama je toliko jaka da ne možete da prekinite odnos.

Zapravo, tada se najčešće radi o karmičkoj vezi. A evo koje su to odlike upravo takvog odnosa:  1. Obostrana romansa;  Od prvog trenutka kada sretnete svog karmičkog partnera, veza između vas umije da bude toliko jaka da vam se čini da se već poznajete. 



Postoji ogromna privlačnost, ali svaka veza može da počne tako. Pa shodno tome pomješamo karmičku vezu, i stvarnu srodnu dušu.  2. Žudnja je sve veća i veća; Teško se možete usmjeriti na bilo šta drugo, osim na tu osobu. 

Vaše misli i energija usmjereni su samo njoj ili njemu. Jednostavno, imate osjećaj da nikad dosta zajedničkog provedenog vremena.  3. Drama;  Od osjećanja mira i sreće, ubrzo počinje da se javljaju i nova negativnija osjećanja. Strast je i dalje jaka, ali primjećujete druge segmente koji vam se ne sviđaju i izazivaju vam negativne emocije. 



4. Ne osjećate se sigurno Zdravi odnosi su upravo zasnovani na temelju povjerenja i sigurnosti. Ali, u ovom odnosu vi počinjete da se osjećate suprotno. Čak i kada je među vama sve u redu, osjećaj nesigurnosti vas prati. 

Sve više primjećujete negativne osobine partnera i sve manje se osjećate prijatno u njegovom društvu.  5. Dolazi do ponavljanja istih problema;  Jedan te isti problem se stalno vraća. Taman kada mislite da ste riješili, par dana kasnije opet se isti ukaže. 

Osjećate se zbunjeno i više ne znate šta da mislite i koga da krivite. Sebe ili partnera. 6. Komunikacija je sve teže ostvarljiva Na početku je bilo dovoljno malo da kažete i da se odmah razumijete. Sada, koliko god da pričate i objašnjavate vi se ne razumijete. 

Kada prestanete da pričate stvari postaju još teže. Jednostavno, teško je doći do ispravnog rješenja. 7. Javljaju vam se osobine koje do sada nisu bile prisutne;  Na kraju, iz takvog odnosa dolaze do izražaja vaše tamne strane, koje možda niste ni znali da nosite u sebi. Npr. ljubomora- nikada ranije niste bili pretjerano ljubomorni, a sada se ta osobina graniči sa posesivnošću. 

8. Sve više se osjećate iscrpljeno;   Kada vam ovaj odnos postane toksičan, jednostavno i vi postajete umorni. Jednostavno, više ne osjećate lijepe i brižne emocije kao na početku. Niste srećni i ispunjeni. 

9. Pokušavate da završite odnos;  Prekid karmičke veze nije tako jednostavan. Često imate potrebu da se iznova vraćate u taj odnos i ako sami ne znate šta vas vuče. Bićete svijesni u jednom trenutku da treba da odete, ali će to jednostavno potrajati. 

10. Prekid karmičkog odnosa;  Raskid može da izgleda kao da je iznenada, međutim davno ste započeli proces razdvajanja i sada je trenutak kada ćete biti spremni da konačno odete. Nakon svih borbi i iskušenja koje donosi karmička veza dolazi neka vrsta oslobođenja. Karmički dug je otplaćen. 

Možda na osnovu ovih odlika karmičkog odnosa prepoznate ko je vaša srodna duša, a ko karmička veza. Kada je srodna duša u pitanju, definitivno vam se ne javljaju neke od gore navedenih odlika. Prema tome, sada bi jasno mogli da prepoznate u kakvom ste odnosu.

Pokreće Blogger.