Ljubavna sedmična analiza do 01.05: Djevice u ljubavnom zanosu, Strijelčevi budite oprezni

Donosimo vam detaljnu ljubavnu astro analizu. Evo šta bi mogli da očekujete na polju ljubavi naredne sedmice. 


Ovan: Pred vama su dobri dani, ali ne i ispunjeni isključivo dobrim ljubavnim prilikama. Obratite pažnju na samokontrolu. Moguće su ishitrene reakcije bez pokrića. Dobro razmislite o svemu i potrudite se da ojačate povjerenje između partnera i vas. 

Bik: Što se ljubavi tiče u narednoj sedmici vjerovatno nećete primjetiti značajne pomake i promjene. Spremni ste i raspoloženi za komunikaciju. Zbog spremnosti da komunicirate i razmjenjujete različite informacije, popunićete emotivnu parzninu koja vam se bude javila. 



Blizanci: U narednoj sedmici su mogući brojni društveni događaji i prilike. Takođe, dajte sve od sebe da osigurate kvalitetan odnos sa partnerom. Moguća je nervoza i mali nesporazumi. Shodno tome da će vladati dobra vibracija, lako ćete to prevazići sa partnerom. 

Rak: U narednoj nedelji pritisak koji budete osjećali na drugim životnim poljima moguće je da ćete prenijeti na ljubavni život. Bilo bi najbolje da ne objašnjavate puno, jer bi mogli samo pogoršati situaciju. Ostanite mirni i jednostavno pružite ljubav. 



Lav: Kada je riječ o ljubavi, još uvijek ne pronalazite ono što priželjkujete. Sa druge strane nemojte se ni boriti sa onim što za vas nema smisla. Sagledajte stvari na ispravan način i ko je zapravo ko. Nema potrebe za burnim reagovanjem, imaćete priliku da pokažete svoje stvarne emocije. 

Djevica: Ukoliko ste u vezama, bićete zadovoljni i ispunjeni. Pred vama su divna i bogata ljubavna iskustva. Oni koji su slobodni, dotjerajte se i izađite među ljude. Šanse da upoznate nekoga su zaista dobre. 

Vaga: U narednoj sedmici će vam se činiti da ste ispunjeni na svim drugim poljima života, osim ljubavnom. Ukoliko ste sami, posvetite se sebi i uživajte. Ako ste u vezi, potrudite se da budete što više tolerantni. 

Škorpija: Na ljubavnom planu moguće su greške u koracima. Nasuprot tome, imaćete dobar vjetar u leđa. Potrdite se i uspjećete. Takođe, obratite pažnju na vašu samokontrolu jer je moguće da će ista dosta uticati na vaš ljubavni odnos. 

Strijelac: Vaš fokus kada je ljubav u pitanju, biće isključivo samo usmjeren prema prijateljima. Kao da ste zaboravili da odnos može biti usmjeren samo na dvoje ljudi. Vaša voljena osoba bi se itekako mogla osjećati zanemareno i povrijeđeno. Jednostavno, previše vremena posvećujete drugim ljudima. 

Jarac: Potpuno ste se uvjerili da ste voljeni. Često se pitate koliko će to trajati. Nemojte sebi postavljati takva pitanja, jer kvarite trenutnu idilu i opterećujete se bez razloga. Budite svijesni da samo o vama zavisi da li ćete se osjećati dobro ili loše. Jednostavno uživajte dok traje. 

Vodolija: Imate potrebu da osjećate sigurnost u odnosu i shodno tome bićete spremni da pristajete na brojne kompromise. Ipak, u dubini duše nećete odustajati od svojih želja, već ćete ih samo pospremiti na kratko. Imajte povjerenja u svoje želje i u ono što dolazi. 

Ribe: Kada je ljubav u pitanju, za vas su moguća iskušenja i dvojbe. Neki će biti u iskušenju tajne ljubavne veze, ili sakrivanju emocija prema nekome jer bi mogli naići na društvenu osudu. Ovakve dvojbe pratiće vas skoro svaki dan naredne sedmice.

Pokreće Blogger.