Ljubavna astro analiza za Maj - Kakve promjene mogu očekivati Jarčevi, Vodolije i Ribe

Pred vama je detaljna ljubavna astro analiza za mjesec maj. Evo sta bi mogli očekivati Jarčevi, Vodolije i Ribe. 


Jarac: U narednom mjesecu potrebno je da više osvijestite koliko je vaš ljubavni život važan. Nemojte da zanemarujete partnera i pokažite mu da ste tu za njega kada god je to potrebno. Takođe, ne dozvolite da vaše poslovne obaveze utiču na vaš ljubavni odnos i da ga diktiraju. 

Oni koji su sami, maj bi mogao biti dobar mjesec za vas kada je ljubav u pitanju. Konačno ste se oslobodili okova prošlosti i spremni ste ponovo da se zaljubite. Važno je da radite samo one stvari koje vas ispunjavaju i tako čuvate svoje srce od loših emocija. 



Za mlade bračne parove ovo bi mogao biti dobar mjesec za razmišljanje o bebi.  Vodolija: Maj mjesec bi mogao biti jako važan kada je ljubav između vas i vašeg partnera u pitanju. Biće potrebno da obostrano ponovo probudite strast i varnice koje imate u sebi. 

Možda bi odlično rješenje bilo da zajedno planirate putovanje i odete da se odmorite. Za samce ovo nije najbolji mjesec da pronđau svoju pravu ljubav. Bolje bi bilo da još sačekate i da se posvetite sebi. Više sreće na ljubavnom planu ćete imati kako godina bude odmicala. Do tada uživajte u drugim stvarima. 



Ribe: Na ljubavnom planu, ovog mjeseca će se javiti mnogi problemi kada je ovaj znak zodijaka u pitanju. Za neke je čak moguće i razvod braka ili raskid veze. Oni koji ostaju u odnosu biće skloni svađama i raspravama. Kroz svađe i rasprave dešavaće se brojne uvrijedljive riječi. 

Potrebno je da što ranije nađete rješenje koje će stabilizovati vaš odnos sa partnerom. Možda bi bilo poželjno da se posavjetujete i sa bračnim savjetnikom. Svaka pomoć je dobra, nemojte se ustručavati iste. Ukoliko na ta način pronađete rješenje, vaš odnos će se sačuvati.

Pokreće Blogger.