Ljubavna astro analiza do 17.04: Lavovi u ljubavnoj harmoniji, Jarac spreman na sljedeći korak

Pred vama je astro analiza za narednu nedelju, saznajte šta bi mogli da očekujete na ljubavnom polju.


Ovan: Na polju ljubavi zauzeti ovnovi će imati potrebu za više kretanja i druženja. Ukoliko naiđete na otpor kod voljene osobe, pokušajte joj obasjniti svoju potrebu, i povesti je sa sobom. Za one koji su u potrazi za ljubavlju, u narednoj nedelji ćete lako sklapati nova poznanstva sa suprotnim polom. 

Bik: Polako već učite šta je zapravo moć kompromisa. Kada u nekim situacijama popustite, shvatićete koliko to dobro donosi vašem partnerskom odnosu. Ne treba uvijek da bude sve po vašem. Mnogi će baš u ovom periodu pokazati istinski šta osjećaju. 



Blizanci: Možda će vam se činiti da stvari idu sporije nego što biste vi to željeli. Vi ste spremni za više ljubavne akcije jer vam se budi strastvenost. Morate biti svijesni kako se i druga strana osjeća. Imajte strpljenja. 

Rak: U narednoj nedelji očekujte bogatiji društveni život. Rado ćete se odazvati zabavama i društvenim okupljanima, stoga će se javiti i prilike za poznanstva. Za rakove koji su u vezi, stvari će ići na bolje. Lav: Slobodni lavovi će biti u svom svijetu i sanjariće, radiće ono što im prija. Zauzeti lavovi će uživati u društvu svog partnera. Gledajte filmove, provodite vrijeme zajedno i bićete ispunjeni. 



Djevica: Naredna nedelja za vas će biti prepuna brojnih izlazaka i novih poznanstava. Vodićete jako dinamičan tempo života. Malo je vas koji ćete biti sami i htjeti samoću. Bićete okruženi dragim ljudima, puni ste dobre i pozitivne energije. 

Vaga: U narednim danima šarmatne vage će dobiti prijateljske poglede . Jednostavno bićete zanimljivi drugim ljudima. U ovim danima lako možete pronaći i nove prijatelje i poznanike, prepustite se. Za zauzete vage, polje ljubavi je takođe povoljno. Skromni ste u vašim očekivanjima pa ste shodno tome i zadovoljni. 

Škorpija: Imate potrebu za druženjem, čak ćete i sami organizovati zabave. Na istima ćete imati priliku da upoznate nekoga. Zauzeti će uvidjeti koliko male stvari i stinice znače u odnosu. Takođe, ne ragujte uvijek nagativno na kritiku koju dobijete od partnera. 

Strijelac: Spremni ste da na ljubavnom polju uložite napor i energiju. Na taj način ćete pozitivno iznenaditi partnera. Povjerenje i stabilnost će vam biti jako važni, pa ćete shodno tome energiju tamo i usmjeriti. Oni koji su još uvijek sami, biće u potrazi za ljubavlju, ali znajte da ne može se sve desiti odmah. 

Jarac: U ljubavnom odnosu vaš fokus će biti usmjeren na zajedništvo. Postoji mogućnost da započnete i zajednički život sa svojim partnerom. Spremni ste da idete korak naprijed. Biće jarčeva koji su spremni da osvježe svoju vezu, i da prestanu sa prigovorima. 

Vodolija: Vaša okupacija će biti toplina doma i porodica. Oni koji su u vezama biće spremni da obnove svoj erotski život na razne načine. Slobodni, koji su u potrazi za srodnom dušom bićete uporni u svojim udvaranjima. 

Ribe: U narednim danima posvetite se iskustvima i iskušenjima. Biće samo dobra po vas. Ukoliko budete imali nedoumica kako da se postavite prema drugoj strani, uzmite u obzir i njene kriterijume. Budite svoji i gledajte naprijed u budućnost.

Pokreće Blogger.