Detaljna astro analiza do 17.04 - Sreća bi mogla da prati Blizance, Vage i Jarčeva

Donosimo vam detaljnu astro analizu za narednu nedelju. Saznajte šta biste to mogli očekivati na polju karijere i zdravlja, naravno uz to koristan i savjet za vas.


Ovan: Na polju karijere u narednoj sedmici najvažnije je da budete svjesni svoje stručnosti i znanja. Budite slobodni u iskazivanju svojih sposobnosti. Moguće je da će vas dosta ljudi pitati za savjet ili vam ponuditi određen dio posla svojstven vama i vašim vještinama. Savjet za vas: Izborite se, ako je to potrebno, bez straha! 

Bik: Kada je posao u pitanju, nemojte vaš fokus i usmjerenje stavljati toliko na prošlost. Šta je bilo, bilo je,. Budite usmjereni samo na ono što dolazi, i što je novo za vas. Budite otvoreni za opcije koje će vam se ponuditi. Savjet za narednu sedmicu: Ne pomjerate granice baš pod svaku cijenu. 



Blizanac: Ovo bi moglo biti vaše vrijeme. Moguće je da ćete imati priliku da iskažete svoje specifične talente koje posjedujete. Takođe, vaša diploma bi mogla dobiti na težini. Više ćete početi da cijenite svoje znanje jer ćete uvidjeti koliko vam je isto značajno. Za one koji uče mogući su veliki uspjehi u polaganju ispita. Savjet: Budite istrajni u idejama koje imate! 

Rak: Na poslu će biti dosta intenzivno i za sve što budete radili biće potreban preduzetnički karakter. Moguće je da će baš od vas zavisiti poslovni angažmani. Oni koji su u potrazi za poslom biće jako aktivni u potrazi sa istim. Savjet za vas: Pored sveukupnog posla kojeg imate, ne zaboravite na važnost sna! 



Lav: Zbog pozitivne energije i sange koju posjedujete, moguće da ćete uticati na druge. Ukoliko nekoga budete trebali pridobiti, vrlo je vjerovatno da ćete u tome uspjeti. Budite uporni dok ne ostarite svoje ciljeve i ne stajte dok ih ne ispunite. Savjet: Dobro je biti siguran u sebe, ali ne pretjerujte u tome! 

Djevica: Postoji velika mogućnost da će u narednim danima doći na red nedovršene stvari iz prošlosti. Velika je vjerovatnoća da će iste u vama probuditi određene negativne emocije. Možda ćete imati osjećaj kao da ne znate na čemu ste, ali budite strpljivi i pričekajte. Savjet za vas: Pažljivo sa hladnim pićima! 

Vaga: U narednim danima moguće da će doći do pada motivacije kada je posao u pitanju. Neki od vas će čak uzeti i godišnji odmor. Padaće vam teško kontrole nadređenih. Imate vedar duh pa ćete shodno tome ovu fazu lakše podnijeti. Savjet za vage bi glasio: Imaćete potrebu da istražujete nepoznato. 

Škorpija: Produktivni ste i imate potrebu da završavate neke stvari. Takođe ćete imati potrebu da uzmete kratak predah, ali novi poslovi vas sustižu. Ipak, budite srećni što je tako. Dajte sve od sebe da nadolazeće poslove obavite kvalitetno. Savjet: Čovjek je čovjeku lijek! 

Strijelac: Želje koje imate na poslovnom planu moguće je da će ovog puta dobiti na značaju. Međutim, budite svjesni da će tu trebati proučiti dosta detalja, što će vas možda i umoriti. Iskoristite snagu koju imate i uložite svoje napore da posao oragnizujete što bolje. Savjet za vas: Bilo bi dobro da meditirate! 

Jarac: Na poslu ćete biti jako vrijedni i produktivni. Nećete osjećati pritisak, možda to dodatno utiče na vas. Moguće je da će se neke kolege i čuditi jer nisu navikli na vas kao takve. Ne odustajte i tako nastavite. Savjet: Uživajte u životu i sportskim aktivnostima! 

Vodolija: Što se posla tiče moguće je da ćete osjećati pritisak ali i provokacije od strane svojih nadređenih. Najbolje bi bilo da pošujete pravila posla i ne ulazite u rasprave, jer bi pobjeda u ovom trenutku mogla izostati. Savjet: Obavezno imjate dnevnu relaksaciju! 

Riba: Moguće je da ćete na poslu veliki dio odgovornosti nositi na sebi. Kolege će rado stati uz vas. Pred vama je zanimljiva sedemica, gdje ćete osvjedočiti svoje uloge i snage. Savjet za vas: Bilo bi poželjno da kombinujete sport i opuštanje!

Pokreće Blogger.