Detaljna astro analiza do 10.04 - Sreća bi mogla da prati Bika, Djevice i Jarčeva

Saznajte šta vas očekuje u narednoj sedmici na polju karijere i zdravlja, takođe koji su to savjeti koji vam se preporučuju. 


Ovan: Kada je riječ o karijeri, budite smireni i tolerantni. Izazovi koji slijede baš to zahtjevaju. Sarađujte sa drugim ljudima, i tu će biti vaš ključ uspjeha, ne oslanjajte se na samostalni rad. Kada je u pitanju zadravlje, a ujedno i savjet za vas ove sedmice preporučuje se da se posvetite onome što volite. 

Bik: Radite i pokažite ono što znate i u čemu ste najbolji, to će vas odvesti na pravi put. Budite profesionalni i očekujte pravu priliku. Mnoge okolnosti će vam ići u korist. Savjet za vas i vaše zdravlje jeste; Nemojte razbijati glavu sitnicama. 



Blizanci: Na poslovnom planu dobićete određene informacija pa shodno tome lakše ćete obavljati posao. Moguće poteškoće u komunikaciji, ali ćete lako izaći na kraj sa tim. Nekima ćete poslužiti kao primjer, jer ste dorasli određnim zadacima. 

Rak: Osnažićete vašu komunikaciju sa poslovnim kolegama koji nisu iz vašeg mjesta rada. Doći će do razmjene iskustava i dodatnog povezivanja. Moguća su i poslovna putovanja, koja će vas samo dodatno osvježiti i donijeti nove ideje. Savjet za vas ovu sedmicu glasi; Trebalo bi da pokrenete svoje talente. 



Lav: Stalo vam je i čekate šta će drugi reći za vaš rad i rad vaših saradnika. Postavite sebi realnije ciljeve, ponekad su vam očekivanja nerealno visoka. Zdravlje i savjet: Obezbjedite sebi više kvalitetnog sna. 

Djevica: Uticaj koji ćete imati na poslu jeste rezultat vaše stručnosti. Generelano, sve je pod kontrolom i odvija se onako kako treba. Očekujete još dodatne informacije koje mogu uticati na dalje poslovanje. Na polju zdravlja; moežete biti zadovoljni. 

Vaga: Povećava vam se obim posla, ali su zadaci za vas zanimljivi pa ćete shodno tome uživati u radu. Pojedinci će razmišljati o nekim novim ulaganjima. Savjet i zdravlje: Raste vaš interes za alternativu. 

Škorpija: Imaćete priliku da pokažete svoje umijeće i znanje, baš ono o čemu ste sanjali. Vaš uticaj će se proširiti i na poslovne kolege, ali na vama je da to prihvatite. Vjerujte da ste spremni za tako nešto. Savjet za vas; Pokažite koliko ste profesionalni. 

Strijelac: Ovu sedmicu iskoristite da pomognete drugima, to će se primjetiti i vodiće vas u željenom pravcu. Slobodno se oslonite na svoje znanje. Savjet za vas: Idite tamo gdje vas iskreno zovu i dočekuju. 

Jarac: Otvara vam se put za bolju i profesionalnu saradnju. Imaćete priliku da upoznajete i radite sa ljudima iz struke. Moguće je da ćete se upoznati sa nečim nepoznatim, sve u svrhu posla. Zdravlje i savjet: Osjećate svoj kapacitet. 

Vodolija: Bićete jako blizu uspjeha, ali ako zagrebete ispod površine svhatićete da se radi o lažnom sjaju. Uz moguća tužna osjećanja, potstaknite posao i oragnizujte što kvalitetnije. Savjet: Jasno definišite svoje stavove! 

Ribe: Povežite se sa novim kontaktima. Budite spremni da kako cijenite svoj trud, tako i trud drugih ljudi. Savjet: Nije zlato sve što sija.

Pokreće Blogger.