Žena treba da ugađa sebi ne samo muškarcu: 4 greške koje žene čine u vezi, a kasnije gorko žale

Mnoge žene prave velike greške u vezama kojih u tom trenutku često nisu ni svjesne, ali se kasnije zbog nekih tih grešaka gorko kaju. 


Svaka žena bi prije svega trebala misliti na sebe u vezi, a ne samo kako da ugodi svom muškarcu. Oboma treba da bude lijepo i ugodno u vezi ne samo jednom. Pogledajmo koje su to najčešće greške koje žene prave kako biste ih mogli izbjeći. 

1. Nema potrebe da radite muški posao. Umjesto toga sjednite i nalakirajte nokte. Ako već vaš muškarac ne namjerava da popravi neke stvari po kući angažujte majstora da to uradi umjesto njega. Zašto biste vi glumili majstora ako imate muškarca u kući. 



Budete li se stalno trudile da radite i njegov i svoj posao, vremenom će vam to preći u naviku pa više nećete ni zahtjevati od njega da radi one stvari za koje je zadužen već ćete mahinalno to raditi umjesto njega. 2. Umjesto što ulažete previše sebe u vezu, ulažite u sebe. 

Pojedine žene se toliko trude da ugode svojim muškarcima, kuvaju im njihova omiljena jela, rade sve što oni vole i na kraju opet nevaljaju. Zato umjesto da stalno ugadate muškarcu, ugađajte sebi. Ne trebate provesti pola svog života stojeću za šporetom u kuhinji i služeći muškarca. 



Svaka žena ima pravo na odmor zato posvetite malo vremena sebi i ulažite u sebe. 3. Mnoge žene previše puta opraštaju muškarcu. Ako vas je muškarac jednom ostavio zbog druge žene, sigurno će ostaviti ljubavnicu zbog neke sledeće. 

Ako vas je jednom povrijedio velike su šanse da će to ponoviti ukoliko mu oprostite. U redu je muškarcu dati drugu šansu, ali mu ne treba dati više šansi. 4. Žene često ne znaju prepoznati muškarca koji ih voli. 

Mnoge žene vjeruju da je nemoguće i nakon dvadeset godina braka imati osjećanja prema partneru. Mnogi će reći da je bolje otići i tražiti sreću pored druge osobe. Međutim, prije nego što to uradite razmislite o nekim stvarima i uvjerite se da između vas više nema ljubavi. 

Kada vas muškarac voli njemu neće biti teško otići do pekare po vaše omiljeno pecivo dok vi spavate. On će govoriti svojim prijateljima kako ste vi najbolja žena na svijetu. Kupiće vam buket cvijeća ne zato što je neki važan datum već zato što je vidio lijepo cvijeće. 

Ako muškarac troši svoje vrijeme i novac na vas to znači da vas voli. Ako vas muškarac ne voli, on se neće truditi da vam ugodi i učini vas srećnima.

Pokreće Blogger.