Privlačite ono o čemu razmišljate - 7 pokaztelja da zakon privlačenja djeluje u vašem polju

Zakon privlačenja funkcioniše na jedan jako jednostavan način. Ako misliš dobro, privući ćeš dobro, ako misliš loše privući ćeš loše. 


Međutim, kako znati da li zakon privlačnosti zaista djeluje kod vas? Postoji nekoliko jako jednostavnih načina da vidite da li zakon privlačnosti zaista radi i kako da unaprijedite djelovanje zakona privlačnosti u svom okruženju. 

1. Pronađite šta vam je zaista potrebno; Postoji nešto što nam je svima potrebno, li mnogi od nas to nemaju ili to nisu još uvijek pronašli. Kada počnete razmišljati o tome kao da to već imate i ponašate se onako kako biste se ponašali kada dobijete tu stvar, primjetićete da će vas se veoma brzo prave stvari početi dešavati. 



2. Pokazujete da ste spremni za promjenu; Kada ne prihvatate neke promjene koje se dešavaju u vašem životu, uskraćujete sebe za važne lekcije koje trebate naučiti. Jako je važno prihvatiti svaku promjenu koja nam se dešava u životu čak i one neugodne. 

Upravo one nas uče važne lekcije i pomažu nam da stičemo iskustvo. 3. Trudite se da uvijek budete svjesni i pribrani; Nemojte razmišljati o prošlosti i budućnosti već se fokusirajte na svoju sadašnjost. Trudite se da budete svjesni svake emocije, svakog svog osjećanja u sadašnjem trenutku. 



Naučite lekcije sa zadovoljstvom i izvucite prave zaključke iz svake situacije. 4. Ne plašite se slušati Univerzum; Univerzum nam svakodnevno šalje određene znakove i usmjerava nas u pravom smjeru. Na nama je da li ćemo prepoznati njegove znakove i prihvatiti ih. 

Obratite pažnju na svijet oko sebe jer svaki događaj može biti znak koji vam šalje univerzum. 5. Ostećate se pozitivno, ali en znate zbog čega; Ako ste neko ko može da nađe radost u svakoj sitnici to znači da ste povezani sa Univerzumom. 

Ako u svemu vidite loše i stalno se žalite i kukate, vrijeme je da se probudite kako vaša duša ne bi zaspala zauvijek. 6. Osjećate da je u vaše, životu sve na svom mjestu; To znači da ste se povezali sa svojom dušom, i sada živite i vodite se sa onim šta vaša duša želi. 

Radite ono što ste oduvijek željeli i što vam donosi radost u život. 7. Uvijek pronalazite dobre stvari i upoznajete dobre ljude; Vi ste osoba koja ne skida osmijeh sa lica čak i kada pojedini ljudi pokušaju da vam pokvare raspoloženje. Ne odustajete čim se pojave prve prepreke u vašem životu te vidite da u vašem životu ima više dobrih stvari nego loših. Ako je tako onda imate sreće jer zakon privlačenja kod vas radi savršeno.

Pokreće Blogger.