Poruka ljubavnici mog muža: Ti si draga moja sledeća - Uskoro će na tvoje mjesto doći druga

Bez obzira na moje slomljeno srce i svu bol koju osjećam, želim da ti se zahvalim. Hvala ti što si me spasila laži, hvala ti što si me spasila novih neprospavanih noći i još više tuge i boli. 


Više neću morati da patim zbog vas dvoje i neću dozvoliti da tuga koju ste vas dvoje uzrokovali vlada mojim mislima. Više ne moram da sjedim cijelu noć budna u suzama i pitam se gdje je dok on mirno spava u tvom krevetu. 

Najgore mi je palo to što si znala ko sam, što si me gledala u oči, davala mi savjete, a iza leđa mi otimala muža. Prepuštam ti ga, ali budi sigurna da vaša veza neće dugo trajati jer je izgrađena na prevari, lažima i obmani. 



Nemoj me pogrešno shvatiti, ne krivim ja samo tebe. Bijes koji osjećam prema tebi duplo je veći prema njemu. Vas oboje ste jako sebični ljudi koji misle samo na sebe. Nije vas bilo briga za mene, nije vas bilo briga što ste povrijedili moja osjećanja i slomili moje srce. 

Ni jedno od vas nema ni mrvu savjesti. Ali budi sigurna da će te jednog dana stići kazna i da ćeš jednog dana osjetiti svu bol koju ste vas dvoje nanijeli meni. Ti si draga moja još jedna njegova žrtva i pomalo mi te je žao zbog toga. Ti si draga moja glupa ako misliš da i tebi neće učiniti isto. 



Nemoj toliko biti sigurna u to jer bi se uskoro mogla pojaviti druga koja će zauzeti tvoje mjesto. Uskoro bi i tebi mogao učiniti sve ovo što je učinio meni. Kada mu prestaneš biti zanimljiva zamijeniće te za drugu. Ti ćeš draga moja postati bivša kao i ja i samo još jedna u nizu koju je iskoristio da bi zadovoljio svoj ego. 

Nemoj misliti da sam ljubomorna na tebe i da te mrzim. Žao mi te je. Voljela bih da shvatiš koliko su mi bol nanijela i iskreno se nadam da nikada nećeš osjetiti onu količinu bola koju sam ja osjetila. I na kraju iskreno i od srca ti želim da nađeš pravu ljubav, nekoga ko će te voljeti, a ne nekoga ko će te iskorištavati kao što je on iskoristio i tebe i mene.

Pokreće Blogger.