Ljubavna astro analiza za April - Šta mogu u ljubavi da očekuju Jarac, Vodolija i Ribe

Detaljna ljubavna astro prognoza za april za osobe rođene u znaku Jarca, Vodolije i Riba. 


Jarac: Neki pripadnici ovog znaka bi mogli okončati vezu u kojoj se nalaze, ali ne smijete dozvoliti da vam to pokvari raspoloženje. Možda je tako najbolje za oboje. Najbolje što možete učiniti je nastaviti sa svojim životom i potražiti svoju sreću na drugom mjestu. 

Nemojte se truditi spasiti vezu kojoj nema spasa i ne zadržavajte se u vezi koja vam ne donosi ništa dobro. Za slobodne pripadnike ovog znaka april bi mogao biti nešto povoljniji. Ovo će biti odličan periodu da sklopite neka nova poznanstva i proširite svoj društveni krug. 



Za pripadnike ovog znaka koji su u braku ovo će biti jako povoljan mjesec. Između vas i vašeg partnera će vladati ljubav i romantika što će vam omogućiti da se dodatno zbližite sa svojim partnerom i učvrstite svoju vezu. Vodolija: U ovom mjesecu ne smijete zapostaviti komunikaciju sa svojim partnerom jer samo tako možete održati vašu vezu. 

Zapamtite da ne postoji problem koji razgovor ne može riješiti. Budete li samo ćutali i ljutili se jedno na drugo samo ćete pojačati ogorčenost između vas što može uzrokovati da se vaša osjećanja koja gajite jedno prema drugome ugase. 



Samo ako podijelite probleme jedno sa drugim moći ćete naći rješenje. Jako je važno da svakom problemi pristupite na civiliozovan i zreo način jer ćete samo tako postići mir koji želite. Budite oprezni sa svojim riječima i pazite da nekoga ne uvrijedite. 

Ribe: Ljubav koju osjećate prema svom partneru će vam omogućiti da vidite lijepe osobine koje vaš partner posjeduje. Trudite se da uvijek riješite sve probleme koje imate sa svojim partnerom i pokažete mu svoju ljubav. Za slobodne pripadnike ovog znaka april bi mogao biti jako povoljan mjesec. 

Vrijeme je da počnete izlaziti ako želite upoznati nekoga zanimljivog. Ne možete sjediti kod kuće i čekati da vam ljubav pokuca na vrata. Ako ste skoro izašli iz jedne veze i ako vam je srce slomljeno nemojte se previše fokusirati na to što prethodna veza nije uspjela. Fokusirajte se na to da se oporavite i zaliječite svoje rane.

Pokreće Blogger.