Ljubavna astro analiza do 13.03. - Vage će biti jako šarmantne, Škorpije romantične

Ljubavna astro analiza za sedmicu od 07. do 13. marta za sve znakove Zodijaka. 


Ovan: U ovoj sedmici biste mogli doživjeti veliku strast kako na fizičkom tako i na emocionalnom nivou što će se jako pozitivno odraziti na vašu vezu. Ako ste slobodni, ne propustite priliku da izrazite svoja osećanja i strast osobi koja vam se sviđa. 

Samo tako možete znati na čemu ste. Bik: Planete će vam u ovoj sedmici biti posebno naklonjene i učiniće vaša osjećanja jačim. Pravo je vrijeme da učinite svoju vezu jačom i sačuvate je od svakodnevnih problema. 



Ako ste slobodni ova sedmica je idealna za nova poznanstva. Blizanci: Slobodni Blizanci će znati kako privući pažnju i interesovanje suprotnog pola. Oni Blizanci koji su u vezi će imati želju da se posvete svom partneru i ponovo prožive strast koju su imali na početku veze. 

Uživajte sa svojim partnerom i nemojte stvarati distancu bez potrebe. Rak: Vaša osećanja će biti toliko intenzivna da će raspoloženje biti drugačije nego inače. Bićete veoma koketni, bilo da ste slobodni ili u vezi. Ako ste s nekim, vrijeme je da se sjetite zašto ga uopšte volite. 



Možda čak i odete korak dalje, čineći svoju vezu još dubljom. Lav: Slobodni Lavivi bi se trebali fokusirati na pronalaženje idealnog partnera i ne smiju dozvoliti da ih bilo šta zaustavi. Ako ste u vezi, usudite se probati nešto drugačije. Imate pravo da svoju strast doživite bez osjećaja krivice. 

Djevica: Strast i osećanja se bude, baš kada ste mislili da ih nema. Osjećate iznenadnu želju da se približite svom partneru, ali ta privlačnost je tajanstvena, posesivna i ljubomorna. Ne pokušavajte da razmišljate racionalno, jer je logika u ovom trenutku nemoćna. Vaga: Ova sedmiva će biti ispunjena strašću, ali i emocionalnom napetošću. 

Stvorićete jednu dublju vezu sa svojim partnerom . Slobodni pripadnici ovog znaka će zračiti posebnim šarmom koji će im biti od velike pomoći da osvoje osobu koja im se već neko vrijeme sviđa. Škorpija: Ova sedmica ne samo da će biti jako romantična za vas već će kod vas probuditi čula i osjećanja koja su dugo bila jako skrivena. 

Uživajte u ovom lijepom periodu sa svojim partnerom. Ako ste slobodni vaš šarm će vam biti od velike pomoći. Skupiste hrabrosti i priđite osobi koja vam se sviđa. Strijelac: Nemojte se opterećivati sa nepotrebnim brigama. Opustite se i uživajte sa svojim partnerom. 

Vaša osjećanja će biti snažna i duboka zato uživajte u njima. Ako ste slobodni ne oklijevajte da priđete osobi koja vam se sviđa. Jarac: Ostavite malo logiku po strani i uronite u strast koja će vladati vašom vezom u ovoj sedmici. Ako ste slobodni, osjetit ćete samopouzdanje i unutrašnju snagu koja će vam dati poticaj koji vam je potreban da osvojite osobu koja vas zanima. 

Vodolija: Ova sedmica vas čini senzualnim, odvažnim i neodoljivim. Vaš osjećaj će postati dubok i pun strasti. Više se nećete zadovoljiti osrednjošću i kompromisima. Vaša veza će ponovo postati zanimljiva, ili, ako ste slobodni, pravo je vrijeme da napravite korak. Ribe: Vaš ljubavni život će biti daleko od mirnog. Biće napetosti, ali ne zbog iritacije. 

Vodićete se svojom strašću i osećanjem. Oni će dati novi život vašoj vezi i nove izglede ako tražite partnera. Vaše nesigurnosti nemaju mjesta u vašem životu ove sedmice. Živite i uživajte u trenutku koliko god možete.

Pokreće Blogger.