Ljubavna astro analiza do 03.04. - Rakovi će biti sumnjičavi, Strijelčevi pokažite malo romantike

Ljubavna astro analiza za sedmicu od 28. marta do 03. aprila za sve znakove Zodijaka. 


Ovan: Ovo bi mogla biti jako povoljna sedmica za jačanje vaše veze. Pokažite naklonost prema svom partneru i vidjećete kako vaša veza cvijeta. Ako ste imali nekih sukoba u zadnje vrijeme postoji prilika da to riješite i da se ponovo zbližite. 

Morate se potruditi da uvjerite svog partnera u svoju ljubav i svoje namjere. Bika: Ova sedmica bi mogla biti puna romantike što će imati posebno pozitivan uticaj na vašu vezu. Ovo bi takođe mogla biti jako povoljna sedmica za Bikove koji su slobodni. 



Obratite malo više pažnje na ljude koji vas okružuju. Možda se među njima krije osoba sa kojom biste mogli graditi lijepu vezu. Blizanci: Slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli dobiti priliku da upoznaju nekoga jako zanimljivog ko će privući njihovu pažnju. 

Međutim, i za pripadnike ovog znaka koji su u vezi, ovo bi takođe mogla biti jako povoljna sedmica. Osjećaćete se stabilno i smireno i uživaćete u društvu svog partnera. Rak: Osobe rođene u znaku Raka bi mogle biti jako sumnjičave prema svom partneru. 



Neka njegova ponašanja vam se neće svidjeti, ali nemojte donositi ishitrene zaključke. Razgovarajte sa svojim partnerom kako biste otklonili sve sumnje. Pojedini pripadnici ovog znaka bi se mogli zaljubiti u osobu koja neće obraćati pažnju na njih. Lav: Vaš partner je možda umoran od vaših hirova i ponašanja.

Pokušajte imati više razumijevanja i empatije. Morate da pokažete svoja osjećanja ne samo riječima već i djelima. Zapamtite da se svaki gest računa. Djevica: Ova sedmica bi mogla biti jako zanimljiva kada je u pitanju vaš ljubavni život. 

Oni koji su u vezi će provesti jako lijepo vrijeme sa svojim partnerom koji će im posvetiti svu svoju pažnju, dok će slobodni pripadnici ovog znaka uživati u zabavi i društvu suprotnog pola. Vaga: U ovoj sedmici vam neće biti lako da ugodite svom partner jer će vam se neki njegovi zahtjevi činiti nemogućim. 

Vodite računa o svom ponašanju ako želite održati dobar odnos koji imate i nemojte se svađati zbog gluposti. Zadržite zamjerke i pritužbe za sebe ako želite da vaša veza potraje. Škorpija: U vezama može doći do problema vezanih za situaciju kod kuće ili na poslu. Previše stresa vam neće dozvoliti da se fokusirate na odnose i osjećanja. 

Potražite podršku od partnera, a ako je on ne može pružiti, izričito je tražite. Strijelac: Ovo bi mogla biti jako povoljna sedmica za putovanja naročito ako ste planirali putovati sa svojim partnerom. Putovanja mire svadljive ljude i jačaju osjećanja zaljubljenih, a samci mogu pronaći zanimljivog partnera daleko od kuće. 

Pokažite svoju romantičnu stranu i zavedite svog partnera. Jarac: Vaši odnosi će u ovoj sedmici biti stabilni pa je jako važno da se potrudite da takvi i ostanu. Trudite se da budete posvećeni svom partneru i da provedete malo vremena zajedno. 

Slobodni pripadnici ovog znaka bi se trebali više zabavljati i izlaziti, a potragu za ljubavlju ostaviti za neki povoljniji period. Vodolija: U svom partneru ćete vidjeti osobine koje do sada niste primijetili ili ste iz ignorisali. Dobićete priliku da ojačate svoju vezu i učinite je stabilnijom i smislenijom. 

Ribe: Osjećaćete se umorno i vaš partner će od vas očekivati da budete aktivni i da preuzmete inicijativu. Pokušajte da mu objasnite šta osjećate i šta vam je potrebno. Može doći do nesporazuma među vama, jer će vaša očekivanja ove sedmice biti veoma različita. Samci mogu da upoznaju nekoga ko će ih uvući u nevolje, pa prvo dobro upoznajte svog potencijalnog partnera prije nego što se upustite u vezu.

Pokreće Blogger.