Energetski jake žene se ne plaše samoće: Jasni znakovi da se u vama krije snažna ženska energija

Kada kažemo energetski jaka žena, ne mislimo samo na žene sa jakim stavom i karakterom. To su žene čija se energija nalazi na jednom višem nivou. 


One svojom jakom energijom mogu uticati na druge ljude i njihove živote. U nastavku pročitajte znakove koji bi mogli pokazati da se u vama krije jaka ženska energija, ali nemojte se obeshrabriti ako ne pronađete sve znakove. 

1. Prirodna ljepota; Energetski jake žene su obdarene prirodnom ljepotom kao i sama priroda. Takvim ženama nije potrebno da naglašavaju svoju ljepotu jer je ona sama po sebi posebna. 2. Povezani ste sa prirodom; Žene sa jakom energijom su povezane sa prirodom. 



Vole da provode vrijeme u prirodi i to čine kada god mogu. Energetski jake žene sanjaju da žive u prirodi van grada. 3. Drugima ste jako privlačni; Žene sa jakom energijom su jako privlačne drugima. One jednostavno privlače ljude sebi poput magneta. 

4. Uživaju u lošem vremenu; Energetski jake žene se ne plaše lošeg vremena one uživaju u njemu jer smatraju da i na taj način priroda pokazuje svoju ljepotu. 5. Vole životinje; Žene sa jakom energijom vole životinje i brinu se o njima. 



6. Pomažu ljudima; Mnogu vjeruju da žene sa jakom energijom mogu liječiti druge jer su pune života i pozitivne energije. 7. Imaju jako izraženu intuiciju; Žene sa jakom energijom imaju jako izraženu intuiciju koja im pomaže da se izbore sa teškoćama koje im se nađu na putu. 

8. Vole biti same; Energetski jake žene se ne plaše samoće, one uživaju u njoj. Često ne vole da budu u blizini ljudi, poseno onih koje ne poznaju.

Pokreće Blogger.