Astro prognoza do 20.03. - Rak, Jarac i Ribe mogu očekivati srećan period

Detaljan sedmični horoskop za sedmicu od 14. do 20. marta do za sve znakove Zodijaka. 


Ovan: Ova sedmica bi mogla biti prilično pozitivna i mogle bivam se pružiti dobre prilike da ostvarite neke svoje želje. Nemojte dozvoliti da vas vaša tvrdoglavost spriječi da ostvarite ono što želite. Sada ćete moći iskoristiti neka svoja poznanstva kako biste promovisali svo rad. 

Uključite se u razgovor sa svojim radnim kolegama jer nikada ne znate kada i od koga možete čuti neku korisnu informaciju. Bik: U ovoj sedmici bi se mogle desiti neke jako zanimljive i pozitivne stvari za vas. Međutim, morate biti jako oprezni kako biste izbjegli prepreke koje vam se nađu na putu. 



Trudite se da ostanete mirni i kontrolišite svoja osjećanja koliko god je to moguće. Trudite se da ne budete previše tvrdoglavi jer bi vam vaša tvrdoglavost mogla stvoriti neželjene probleme. Kada su u pitanju vaše finansije morate prestati da se stresirate oko toga. 

Napravite sebi jasan finansijski plan i držite ga se. Blizanci: Ova sedmica bi vam mogla donijeti mnoštvo pozitivne energije koja bi vam mogla pomoći da sve svoje obaveze i zadatke riješite sa lakoćom. Imajte na umu da svaka loša situacija ima svoju pozitivnu stranu. 



Kada je u pitanju vaša karijera ovo bi mogla biti povoljna sedmica za vas. Jako je važno da izbjegavate donošenje ishitrenih odluka. Budite oprezni u nekim stvarima i nemojte rizikovati osim ako niste sigurni u rezultat svog rizika. 

Dajte sebi malo vremena da razmislite o svemu prije nego bilo šta uradite. Rak: Ova sedmica vam donosi dobro raspoloženje, blagostanje i pomoć u ostvarivanju svojih ciljeva. Nemojte se zanositi svojim emocijama, posebno tokom vikenda. 

Održavajte ravnotežu i iskoristite prednost dobre komunikacije koja može olakšati odnose i kontakte. Trudite se da budete uvijek profesionalni kada je u pitanju vaša karijera. Mogli biste trpjeti jak psihološki pritisak, što može dovesti do nesigurnosti u donošenju odluka. 

Lav: Ova sedmica bi mogla biti jako napeta za osobe rođene u znaku Lava, ali će vam vaša dobra sposobnost komunikacije i društvene sposobnosti u mnogome olakšati svaku situaciju u kojoj se budete našli. Opustite se i pokušajte pronaći neki svoj ritam čak i ako je napetost velika. 

Kada je u pitanju vaša karijera mogli bi se javiti neki manji problemi, ali vaše liderske sposobnosti će vam biti od velike koristi i pomoći će vam da se sa svakom situacijom izborite. Jako je važno da zadržite kontroli nad sobom i da ne podlegnete pritiscima. 

Djevica: Ovo neće biti laka sedmica za vas, ali to ne znači da treba da klonete duhom i odustanete. Početkom sedmice vaša intuicija će biti pojačana i moći ćete naslutiti nadolazeći razvoj događaja. Kako sedmica bude odmicala, osjetit ćete potrebu da se oslobodite svega što vas pritiska. 

Pokažite izdržljivost i strpljenje. u poslu se trudite da održavate isti ritam ako želite da ostvarite svoje ciljeve. Tokom vikenda možete voditi opuštene razgovore van svog radnog mjesta, što vam može donijeti novac i dobre izglede u bliskoj budućnosti. 

Vaga: Za osobe rođene u znaku Vage ova sedmica bi mogla biti jako stresna zbog čega ćete osjećati veliku napetost. Pokušajte malo usporiti i nemojte žuriti da uradite neke stvari prije vremena. Na poslu se ne očekuju posebne promjene, ali atmosfera među kolegama i saradnicima neće biti najbolja. 

Kada su u pitanju vaše finansije nemojte se previše zanositi i pristajati na ponude koje vam baš i ne odgovaraju. Budite oprezni i nemojte rizikovati. Škorpija: Ovo definitivo neće biti mirna sedmica za vas jer bivaše emocije mogle biti jako intenzivne što će vam otežati donošenje odluka. 

Sredinom sedmice biste mogli osjetiti potrebu da budete samostalniji što bi mogli promijeniti brojne stvari u vašem životu. Na poslu preuzmite inicijativu i napravite korake koji bi vam mogli omogućiti da napredujete u karijeri. Održavajte normalan tempo na poslu i nemojte stalno žuriti. 

U svojim finansijama nemojte se zanositi i ne činiti rizične poteze koji bi vas mogli skinuti sa budžeta. Strijelac: Ukoliko ne uspijete da riješite neke situacije i riješite se osjećaja krivice koji vam je nametnuta moguće je da ćete osjećati brojne teškoće. 

Do tada ćete morati biti oprezni. Kontrolišite svoju tvrdoglavost i potrebu da dokažete da možete sami. Pronađite svoju skrivenu ravnotežu usred suprotstavljenih sila koje će stvoriti previranja i teškoće. Možda ćete dobiti primamljive ponude koje će vas natjerati da ozbiljno razmislite prije nego što donesete bilo kakvu odluku. 

Pažljivo provjerite svaki dogovor i razgovarajte s ljudima kojima vjerujete. U vašim finansijama, vaša potreba da ostanete nezavisni može vas pritisnuti da donesete rizične odluke. Razmisli pažljivo. Jarac: Ova sedmica bi mogla biti pomalo promjenljiva za osoba rođene u znaju Jarca. 

Mogla bi početi jako dobro, ali kako se vaše raspoloženje bude mijenjalo tako će se mijenjati vaši stavovi po pitanju nekih stvari. Nema potrebe da se osjećate razočarano. Iskoristite napetost koju osjećate iznutra kako biste postali kreativniji. 

Osjećate potrebu da dokažete da možete sami. Uradite to, ali bez žurbe i metodičnije. Možete postići čuda. U suprotnom može doći do ozbiljnih posljedica. Uzdržite se od rizika u svojim finansijama, jer će raspoloženje biti nestabilno. Vodolija: Sedmica koja je pred nama neće biti laka. 

Biće dobrih dana, ali i loših. Stvari će biti prilično teške i moraćete da ostanete mirni. Nemojte podleći opsesijama koje će se pojaviti tokom sedmice. trudite se da ne stvorite sami sebi probleme koje ćete kasnije teško riješiti. Na poslu možete preduzeti korake koji će vašu karijeru odvesti malo dalje.

Razmislite o svojim prijedlozima i izbjegavajte ishitrene poteze ili odgovore. Vaša ambicija će biti intenzivna, pa pazite da se ne zanesete. U svojim finansijama pokažite suzdržanost i ne dozvolite da vas emocije navedu na kupovine i rasipanje zbog kojih biste mogli požaliti. 

Ribe: Ova sedmica bi mogla biti puna nervoze i stresa. Početak sedmice bi mogao biti povoljan, ali kako sedmica bude odmicala mnoge stvari bi se mogle promijeniti u negativnom smjeru što će vam uzrokovati dodatni stres. 

Jako ej važno da pokažete samokontrolu i profesionalnost na poslu. Trudite se da kontrolišete svoja osjećanja ako želite da održite dobar odnos sa svojim ranim kolegama. Kada su u pitanju vaše finansije morate naći pametniji način da se nosite sa njima.

Pokreće Blogger.