Astro prognoza do 13.03. - Blizanci, Lav i Škorpije mogu očekivati srećan period

Detaljan sedmični horoskop za sedmicu od 06. do 13. marta do za sve znakove Zodijaka. 


Ovan: U ovoj sedmici ćete biti puni samopouzdanja, pozitivne energije i želje da postignete svoje ciljeve. Na društvenom nivou, uskoro ćete ostvariti neke važne nove kontakte i steći neka vrijedna znanja. Čuvajte se tenzija koje bi mogle nastati krajem sedmice. 

Kada je u pitanju vaša karijera ovo bi mogla biti jako pozitivna sedmica. Bićete oštri i pronicljivi što će vam pomoći da otklonite moguće prepreke. Bik: Ovo bi mogla biti jako pozitivna nedjelja za vas kako u privatnom životu tako i u karijeri. 



Bićete jako dobro raspoloženi što će vam pomoći da završite sve svoje obaveze na vrijeme. Nemojte se nervirati zbog nekih sitnih problema i pokušajte ostati smireni. Na poslu će ovo biti povoljna sedmica koju morate maksimalno iskoristiti. 

Vaše finansije idu u jednom novom smjeru i polako se popravljaju. Blizanci: U ovoj sedmici ćete biti jako dobrog raspoloženja i željećete da se zabavite sa svojim prijateljima i svojim najbližima. Pred vikend biste trebali biti oprezni jer su moguće neke manje tenzije i trzavice. 



U vašem profesionalnom životu, vaš odnos prema stvarima će vam pomoći da poboljšate svoj posao. Osjećaćete optimizam, dinamiku i samopouzdanje koje nećete moći sakriti, pokazujući na taj način stav pobjednika. U svojim finansijama budite praktični. 

Vaša sklonost da se razbacujete i živite luksuznim životom mogla bi se pokazati štetnom za vas. Rak: Ova sedmica bi mogla biti jako pozitivna za vas. Fokusiraćete se na svoj ljubavni život i osjećaćete se življe, dinamičnije, punije emocija i snage. 

Tokom vikenda pokušajte da kontrolišete svoje živce i ne dozvolite da vaša napetost pokvari vaše raspoloženje. Kada je u pitanju vaša karijera sve će ići sasvim dobro, sve dok ostanete fokusirani na svoje obaveze. Možete dogovoriti sastanke i razgovore o ozbiljnim pitanjima kojima se već dugo pokušavate riješiti. 

U svojim finansijama pokušajte povući ispravne poteze koji će osigurati prosperitet. Lav: U ovoj sedmici fokus će biti na vaša osjećanja zato budite spremni da doživite intenzivna osjećanja. Želite doživjeti duboku strast i pronaći suštinu vaše veze, bez ikakvih površnih kompromisa. 

Planete će vam pomoći da ostvarite svoje najdublje želje, dok zakopane potrebe isplivaju na površinu, na svim nivoima vašeg života. Ne dozvolite da nijedan minut propadne. Upotrijebite svoju dobru procjenu da napravite velike korake naprijed. 

Djevica: U ovoj sedmici ćete biti u prilici da promovišete svoj rad i steknete priznanje koje će nagraditi vaš trud. Bićete prilično ambiciozni i to će vam pomoći da napravite poteze koji su korisni za vašu karijeru. Znate kako da tvrdite šta je najbolje za vas i to vam daje prednost kada pregovarate.

Dogovorite svoje sastanke u petak. Sada možete srediti svoje finansije, sve dok ne pretjerujete. Vaga: vo će biti veoma dinamična sedmica u vašem profesionalnom životu. Vodite računa o svojim obavezama tako što ćete stati na kraj svim neriješenim pitanjima. 

Nastavite sa svojim planovima i poduzmite inicijative gdje je to potrebno kako ne biste ostali u stagnaciji. Bićete prilično dinamični i fleksibilni, ali morate biti oprezni pred kraj radne nedjelje, jer postoji velika vjerovatnoća da će to donijeti nesuglasice koje će donijeti nelagodu. 

Škorpija: U ovoj sedmici će vam se pružiti prilika da napravite neke značajne korake u svojoj karijeri, uz pomoć svoje dinamike, rasuđivanja i samopouzdanja. Budite oprezni tokom vikenda, kada će prevladati hladna logika i može doći do tenzija. 

Napravićete značajan napredak, sve dok pravite ispravne poteze i maksimalno iskoristite planetarne uticaje. Početak i kraj sedmice biće idealni za sastanke i ostvarivanje svojih najboljih interesa, na pozadini optimizma i dobrog raspoloženja. 

U svojim financijama koristite svoj mozak i sigurno ćete pronaći praktična rješenja koja će vam povećati prihode. Strijelac: Ova sedmica će biti jako povoljna i jako važna pa bi bilo šteta da to ne iskoristite. U privatnom i porodičnom životu dobro ćete se zabavljati, ispunjavajući svoju potrebu da budete u blizini svojih najmilijih i da se opustite u njihovom društvu. 

Kada je u pitanju vaša karijera moći ćete napraviti neke jako važne korake za vašu karijeru. Bićete veoma komunikativni i ubjedljivi kada su u pitanju vaše ideje. Međutim, pazite da kontrolišete svoje živce. U vašim finansijama stvari idu dobro. 

Razgovori sa pravim ljudima će vam donijeti rezultate koje tražite. Jarac: Dragi Jarčevi, ovo će biti kreativna, progresivna i veoma senzualna sedmica. Bićete u prilici da promovišete svoje planove. Moći ćete napraviti neke jako dobre izbore i preduzeti odgovarajuće inicijative. 

Kada je u pitanju vaša karijera važno je da donesete neke važne odluke. Igrajte svoju igru i tražite ono što zaslužujete, bez stvaranja problema. Imate poštovanje onih oko sebe i to će vam pomoći da im pristupite i ostvarite svoje planove. 

Takođe ćete moći da dovedete u red svoje finansije i zatražite nešto dodatno, zahvaljujući svojoj jasnoći misli. Vodolija: Ova sedmica će biti puna optimizma i dobrog raspoloženja. Biće vam potreban čvrst stav i odlučnost ako želite ostvariti sve ono što želite. 

Kada je u pitanju vaša karijera sada možete napraviti hrabre poteze koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve. Napredovanje ili povišica nisu daleko, sve dok maksimalno iskoristite percepciju koju vam daju planete. Vaša pronicljivost je vaša snaga. 

Budite metodični i pametni u svojim finansijama i postići ćete čuda. Ribe: Ova sedmica bi mogla biti jako zanimljiva. Na poslu ćete moći povući neke pametne poteze i donijeti važne odluke, dok ćete u privatnom životu osjetiti potrebu da se povežete sa svojom porodicom i učvrstite svoje veze. 

Pred kraj sedmice budite malo oprezni jer ćete možda biti razdražljiviji nego inače. Iskoristite svoje pregovaračke vještine kako biste dobili ono što želite i postigli dogovor kakav vama odgovara.

Pokreće Blogger.