Ako želite podršku Univerzuma riješite se 7 loših navika - Čini dobro i dobro će ti se vratiti

U životu je jako važno da naučimo pravilno rasporediti sve svoje energetske resurse. Kroz naše tijelo prolazi sedan energetskih kanala i svaki od njih je odgovoran za funkionisanje našeg života. 


Postoje određene radne koje mogu u velikoj mjeri blokirati i ometati protok energije kroz naše tijelo. Zato je jako važno riješiti se tih navika . 1. Neprihvatanje sebe; Kada osoba ne prihvata sebe, teško joj je da nađe smisao svog života. 

Kada ne prihvatate sebe ne dajete sebi priliku da rastete i da se razvijate. 2. Obezvrjeđujete sebe; Kada osoba ne vjeruje u sebe i svoje vještine, on se boji reći ono šta misli i postaviti jasne granice. Takva osoba potiskuje bijes i ljutnju u sebe te se uvijek trudi ugoditi drugima na svoju štetu. 



3. Plašite se da budete svoji; Ovakve osobe se plaše pokazati kakvi su zaista, kao da žive u tuđoj koži i time blokiraju slobodan protok energije. Novca energija im ne dolazi jer oni ne žive svoj život, ne rade svoj posao i ne druže se sa ljudima sa kojima žele. 

4. Osjećate ljutnju i ogorčenost prema roditeljima; Svako od nas je odrastao u drugačijim uslovima i imao je drugačiji odnos sa svojim roditeljima. Htjeli mi to ili ne svi smo mi djeca svojih roditelja i ono su nam dali život. 



Ako stalno krivite svoje roditelje za sve što vam se dešava u životu vi blokirate protok energije. Zapamtite da su vaši roditelji učinili sve što su mogli za vas. Oni nisu svemogući i dali su sve od sebe da vam olakšaju život. 

5. Ne dozvoljavate drugima da budu ono što jesu; Kada niste u stanju prihvatiti uspjehe i pobjede drugih, njihovo mišljenje i stavove vi blokirate svoju energiju i stvarate zavist. Uvijek imajte na umu da Univerzum stvara energiju dobrote. 

On ne razumije riječi i adrese već djela. Ako budete zavidjeli drugima prekinućete protok energije. Zato činite dobra djela i dobro će vam se vratiti. 6. Nedostatak razvoja; Kada osoba ne može prihvatiti promjene ona nije u stanju da se razvija. 

Osoba radije ostaje u svojoj zoni komfora gdje joj je zgodno i udobno, a time zaustavlja vlastiti razvoj. 7. Zanemarivanje svog zdravlja; Jako je važno da vodite račun o svom zdravlju. Šetajte po prirodi, hranite se zdravo i vodite računa o svom mentalnom zdravlju. 

Kada zaboravljate na brigu o sebi vi gubite energiju koja je jako važna za funkcionisanje našeg života. Vodite računa o sebi dan-dva i obratite pažnju na to koliko vremena zaista živite svoj život, razmišljate o svojim mislima, radite ono što vam je važno i potrebno, a koliko vremena posvećujete potpuno strancima, nepotrebnim vijestima, kritikama i prepirke, osude, ogorčenost, tuga, probava prošlosti, itd.

Pokreće Blogger.