Što više dajete, više dobijate - Zakoni Univerzuma koje bi svi trebali znati i poštovati

Ako želite živjeti život pun mira i blagostanja onda je jako važno da poštujete neke jako važne zakone Univerzuma. 


Jako je važno da znamo da je Univerzum sastavljen od energije koja neprestano kruži i ako se taj ciklus kretanja energije prekine ili blokira, tada se u našem životu mogu javiti razni problemi. Da biste to izbjegli, naučite koji su to važni zakoni Univerzuma koje bi trebali poštovati. 

1. Zakon energetskog bilansa; Svaka osoba zrači određenom energijom zbog čega je jako važno poštovati zakon energetskog bilansa i održavati ravnotežu. Energija kojom zračite će vam se vratiti. Pozitivne misli i djela će vam se vratiti, ali će vam se isto tako vratiti sve loše stvari koje ste uradili. 



Da biste napravili ravnotežu energije morate naučiti jednako davati i primati. 2. Nemojte samo tražiti i uzimati; Morate naučiti biti malo zahvalniji i ne tražiti samo da vama bude dobro i da samo vi dobijate. Morate i vi nešto uraditi i učiniti neko dobro djelo ako želite da vam se dobre stvari dešavaju. 

Ako samo tražite, a ne dajete stvarate energetske čvorove koje ćete kasnije morati raspetljati. 3. Što više dajete više dobijate; Kada dajete više dobijate više. Činite dobre stvari drugim ljudima i dobre stvari će vam se vratiti duplo. 4. Zakon slobodne volje i izbora; Svaka osoba ima pravo na izbor. 



Svakog trenutka dobijamo nove misli i mi sami odlučujemo šta ćemo sa njima. Ako niste zadovoljni životom koji živite uvijek možete izabrati da napravite neku promjenu bilo da se radi o poslu, životnom okruženju ili partneru. 

5. Zakon obilja; Ako nemate novca to ne znači da ste siromašni jer nedostatak novca samo privremena pojava i situacija koju uvijek možete promijeniti. Budite zahvalni na onim stvarima koje imate i polako ćete primjetiti kako se sve počinje mijenjati. 

6. Zakon privlačenja; Ono o čemu razmišljate to privlačite u svoj život. Ako su vaše misli stalno negativne u vašem životu će se početi dešavati nevolje. Ako promijenite svoje misli u pozitive, u vaš život će početi ulaziti svjetlost. 

7. Zakon evolucije; Koliko dugo ćete da živite zavisi isključivo od vas i načina života koji vodite. Neki ljudi su staro sa 30, a neki su mladi sa 90. Budite veseli, optimistični i nasmijani bez obzira na godine. 8. Zakon uzroka i posljedice; Za sve što nam se dešava u životu postoji određeni razlog. Ako niste zadovoljni svojim životom, promijenite nešto u njemu. 

Počnite mijenjati svoje misli i svoje postupke i uskoro možete očekivati jedan sasvim drugačiji život. 9. Zakon istine; Svi smo mi različiti i svako sebe i svijet oko sebe vidi na drugačiji način. Branite svoju istinu i svoje stavove. Nemojte dozvoliti da vam drugi nameću svoje mišljenje i svoje istine, ali isto tako nemojte ni vi to raditi drugima.

Pokreće Blogger.